RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Temmuz 2016, Perşembe 10:28:27 tarihnde eklendi. 604 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladislav Surkov, Devrede!

KREMLİN SÖZCÜSÜ DİMİTRY PESKOV “ABHAZYA’DAKİ GELİŞMELERİ DİKKATLİ BİR BİÇİMDE İZLİYORUZ!”
Vladislav Surkov, Devrede!
07/07/2016. Suhum. 6 Temmuz. Abhazya – İnform. Çeviri, Fatih Atan, (Atanba). Kremlin Basın – Yayın Sorumlusu  tarafından “Kremlin, Abhazya’daki durumu dikkatli bir biçimde izlemektedir ve sorunların anayasal koşullar içerisinde çözülmesini ummaktadır” açıklaması yapıldı.
 
Kremlin Basın – Yayın Sorumlusu Dimitry Peskov, TASS Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Tabii ki, Kremlin orada (Abhazya’da) var olan gerçeği gözönünde bulundurmakta ve dikkatli bir biçimde izlemektedir” dedi. 
 
Rusya Devlet Başkanığı Basın – Yayın Sorumlusu “Bizler hiç şüphesiz ki, Rusya federasyonu ile sınır komşusu olan Abhazya’yı, kesinlikle kararlı bir biçimde gelişmekte olan ulus olarak görmek istiyoruz” dedi.
 
Peskov “Bizler var olan bütün sorunların, siyasal tartışma ortamı ve anayasal sınırlar içerisinde çözülmesini ummak istiyoruz” vurgulamasında bulundu. 
 
Peskov, Surkov’un Abhazya’da ki siyasal sorunların tırmanma süreci içerisinde devlet başkanı ile temas içerisinde bulunup bulunmadığı sorusuna “Devlet Başkan Yardımcısı Vladislav Surkov, denetimi ile ilgili tüm konularda devlet başkanı (Rusya) ile sürekli bir biçimde temas halinde olmaktadır ve bu onun günlük işidir” yanıtını verdi.  
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.