RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Haziran 2016, Salı 16:49:53 tarihnde eklendi. 727 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Kutlama

ALEKSANDR ANKVAB, CONIFA – 2016 DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN ABHAZYA ULUSAL FUTBOL TAKIMINI KUTLADI
Ankvab’dan Kutlama
07/06/2016. Suhum. 6 Haziran. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti eski devlet başkanı Aleksandr Ankvab, ConIFA – 2016 Dünya Futbol Şampiyon olan, Abhazya Ulusal Futbol Takımı’nı kutlayan bir mesaj yayınladı.
 
Aleksandr Ankvab Kutlama Mesajı:

“ConIFA Dünya Futbol Şampiyonası’nda büyük bir zafer elde eden Abhazya futbol takımını tebrik ediyorum.

İlk maçta göstermiş olduğunuz iyi bir oyun ile başarılı performansınızı gösterdiniz. Katıldığınız her maçta sahadaki başarınız, daha da yükseldi.  

Elbette ki, böyle güçlü bir uluslararası turnuvaya, başta yurtdışında görev alan futbolcuları kısa süre içerisinde, bir takım halinde hazırlayarak zaferin elde edilmesinde en büyük görev ve başarı, teknik direktöre ve ekibine aittir. 

Suhum “Dinamo” Stadyumu’nun bizim ve misafir futbolcuların iyi oyun oynamaları için uygun bir futbol sahası ve seyircilerin de rahat bir biçimde maç seyretmelerine olanak sağladığını düşünüyorum.

“Dinamo” Stadyumu’nda sadece bir nesil tanınmış Abhaz futbolcular oynamadılar. Şimdi, futbolseverler sizlerin adlarınızı ve oyunlarınızı anarak maçları seyredeceklerdir.

Zaferiniz için size teşekkür ederim. Size yeni zaferler diliyorum!”

“Not:   Bilindiği üzere, Abhazya Cumhuriyeti’nde 27 Mayıs 2014 Tarihinde Aleksandr Ankvab’a karşı düzenlenen darbe girişiminde, muhalefetin en büyük propaganda malzemesi, Aleksandr Ankvab’ın Suhum “Dinamo” Stadyumu’nu neden inşa ettirdiği? Oraya harcanan para ile ekonominin düzeltilebileceği biçiminde saldırılar yapılmıştı. 
 
Şimdi, Abhazya Ulusal Futbol Takımı’nın zaferini kutlayan bugünkü devlet yöneticilerine ve darbe taraftarlarına da bizlerin, “Sizler sıkılmadan, “Dinamo” Stadyumunda, Abhazya Ulusal Futbol Takımı’nı nasıl seyrettiniz ve kutladınız?” Sorusunu sorma hakkımız bulunmaktadır. 
 
Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu
 
Fatih Atan (Atanba)”
 
Kaynak: : http://abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.