RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Nisan 2016, Salı 15:03:49 tarihnde eklendi. 790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geç Kalan Bir Karar

ABHAZYA CUMHURİYETİ, GULRİPSH BÖLGESİ, DRANDA KÖYÜNDE BULUNAN ESKİ CEZAEVİ YERİNE YENİSİ İNŞA EDİLİYOR
Geç Kalan Bir Karar
05/04/2016. Suhum. 5 Nisan. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Dranda’da bulunan eski cezaevinin çağdaş koşullar içerisinde bulunmadığı gerekçesi ile bölgede yeni cezaevi inşa edilmesi için arazi tahsisi sağladı. 
 
Abhazya Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti2nde yeni bir cezaevi inşaatı kararı, 18 Şubat 2016 tarihinde Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti devlet Başkanları arasında düzenlenen toplantıdaki anlaşma ile alındı.
 
Cezaevi inşaatı için gerekli malzeme ve uzman kişilerin teknik donanımı, finansman ve proje çalışmalarının yaşama geçirilmesi amacı ile Moskova’da 3 Mart 2016 Tarihinde, Rusya Federasyonu Adalet Bakanı Alu Alkhanov ve Abhazya Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Leonid Dzapşba arasında bir toplantı düzenlendi. 
 
Gulripsh Bölge Valisi Aslan Barateliya yaptığı açıklamada, Dranda köyünde, yeni cezaeviinşaatı için 15 Hektarlık bir alan ayrıldığını söyledi. Çağdaş koşullara uyularak yapılacak olan cezaevi için, ulaşım yolları, enerji hatları, bağımsız su depoları temini amacı ile altyapı çalışmalarına başlandı.
 
Kaynak: http://abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.