RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mart 2016, Perşembe 18:10:21 tarihnde eklendi. 625 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova MITT Fuarı

ABHAZYA CUMHURİYETİ, MOSKOVA, ULUSLARARASI MITT – 2016 TURİZM FUARINA KATILIYOR
Moskova MITT Fuarı
24/03/2016. Suhum. 24 Mart. Abhazya – İnform. Her yıl Moskova Merkez Fuar “Expocentre” Alanı’nda düzenlenen Uluslararası Seyahat ve Turizm MITT – 2016 açıldı.
 
Dünya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan MITT – 2016, yaklaşık olarak 180 ülkeden seyahat acentaları ve otellerinden yaklaşık olarak 2000 civarındaki katılımcıyı ağırlıyor.
 
MITT – 2016 fuarında, Akdeniz, Güneydoğu Asya, Güney ve Kuzey Amerika, Ortadoğu ve diğer bölge ülkelerinde bulunan tatil alanlarının tanıtımı yapılıyor. Fuarda ayrıca, Rusya’nın tatil bölgeleri hakkında da bilgi edinilebiliyor.       
 
“Abhazya – İnform” Haber Ajansı’nı, Abhazya Cumhuriyeti RF Büyükelçiliğinden aldığı bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti yeni kalılımcılar arasında bulunuyor. Ayrıca “Akva – Abaza”, “Rusal – Tur” ve “Ritsa – Tur” adlı tur operatörleride fuarda temsil ediliyor.
 
MITT – 2016 Fuar açılışına, Abhazya Cumhuriyeti RF Büyükelçisi İgor ahba, Abhazya Cumhuriyeti Seyahat ve Turizm Bakanı Baş Yardımcısı Astamur Ahba ve Bakanlık Bölüm Müdürü Adamır Mukba, turizm şierketleri sorumluları katıldı.
 
Büyükelçi İgor Ahba fuarın açılışnda yaptığı konuşmada “Abhazya, geniş bir tanıtım alanına sahip bulunuyor. Burada, Abhazya’nın turizm alanındaki tatil olanaklarını göstermenin yanısıra, tur operatörleri ile yapılacak olan görüşmelerde bağlantıların kurulması sağlanıyor. Seminer ve tanıtım toplantılarında diğer ülkeleri tanımak ve temsilcileri ile ilişkiler kuruluyor. Kendimizi tanıtma olanağı elde ediyoruz” dedi.
 
Moskova Uluslararası MITT – 2016 Turizm Fuarı 26 Mart’a kadar sürecek, yaklaşık olarak 30 Bin’in üzerinde ziyaretçinin katılımı bekleniyor.
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.