RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Mart 2016, Pazar 12:53:34 tarihnde eklendi. 1234 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusların Önceliği, Abhazya

RUS TURİSTLER, 2016 YAZ TATİLİ İÇİN TÜRKİYE VE MISIR YERİNE, ABHAZYA’YI SEÇİYOR
Rusların Önceliği, Abhazya
20/03/2016. Suhum. 16 Mart. Abhazya – İnform. “Moskova Komsomolets” «Московский комсомолец» gazetesi tarafından verilen habere göre, Abhazya, Rus turist akını ile şimdiden başedemez duruma geldi. Rus turistlern erken rezervasyon işlemleri sonucu, Nisan ayından itibaren büyük otellerde boş oda kalmayabilir. Tur operatörleri, geçen yıla göre talebin iki kat arttığını belirtiyorlar.
 
Türkiye ve Mısır’a giden Rus turist akının kaybedilmesi sonucu, bu yıl Rus vatandaşlarının diğer alanlara yönelmesi sonucu, büyük bir sayının Abhazya lehine doğru yönelmesine yol açtı. Mart ortasında yapılan rezervasyonlar sonucu, Temmuz ve Ağustos ayları için Abhazya’daki birçok konaklama tesisinde tam doluluk yaşanıyor. Talebe bağlı olarak konaklama fiyatlarında %10 – 30 oranında yükseliş yaşanıyor. Ancak, bu tür artışlara rağmen özellikle sahil bölgelerindeki fiyatlar, Rus sahillerine göre düşük bulunuyor. Tur operatörleri, eğer Abhazya’ya olan tercih bu hızla sürerse konaklama tesislerinde turistlere sunulacak pek fazla bir hizmet kalmayacağından korkuyorlar. 
 
Mandalina ülkesinde, 200 – 400 odanın üstünde ki otel inşa etmek pek mümkün değil. Yerel yatırımcılar, mini otel ve pansiyon işletmeciliği konusunda önemli taleplerde bulunuyorlar, ancak bu tür yatırımlar talebi karşılamak için yeterli olmayabilir. Ab hazya’daki uzmanların belirttiğine göre, ülke içerisnde 4 – 5 yıldızlı otel sayısının çok az olduğunu vurguluyorlar. Ve ayrıca, her şey dahil sistemine alışkın olan turistler için bu durum, önemli bir dezavantaj olarak görülüyor. Ancak birçok turist ailesi, fiyatlardaki uygunluk ve doğası harikulade olan bu ülkeyi tercihte bu tür dezavantajları feda etmeye hazır bulunuyor.
 
Rus turistlerin önceliği Gagra ve Pitsunda sahilleri bulunuyor. Çok sayıda Rus turist ayrıca, Suhum, Gudauta, Novy Afon’daki tesislerde tatilini geçiriyor.    
 
Türkiye ve Mısır’da yaşana olaylara bağlı olarak Abhazya’ya talep yoğunlaştı – bu beklentiye bağlı olarak, Abhazya’da yeni restorean ve kafe açılış taleplerinde artış yaşanıyor, gezi alanlarında güçlü hazırlıklar başladı.        
 
http://www.mk.ru/economics/2016/03/16/v-amerikanskom-minfine-poradovalis-sankcionnomu-vredu-prichinennomu-rossii.html
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.