RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Şubat 2016, Pazar 13:45:44 tarihnde eklendi. 527 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medya Çalışanları Günü

ABHAZYA MUHALEFET BİRLİĞİ “ABHAZYA BASIN - YAYIN ÇALIŞANLARI GÜNÜ KUTLAMA BİLDİRİSİ!”
Medya Çalışanları Günü
28/02/2016. Türkiye. Abhazyam. com . Abhazyam.com çalışanları olarak Abhazya Cumhuriyeti’nde ve Abhaz Diasporasında görev yapan tüm basın – yayın çalışanlarının 27 Şubat Basın – Yayın Günü’nünbayramını kutluyoruz

Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu

Fatih Atan (A’tanba) . 
 
Suhum. 27 Şubat. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Muhalefet Birliği tarafından “27 Şubat Abhazya Basın – Yayın Çalışanları Günü” kutlama bildirisi yayınlandı.
 
Abhazya Muhalefet Birliği Kutlama Bildirisi:
 
“27 Şubat 1919 tarihinde Dimitri Gulia önderliğinde Abhaz dilinde yayın yapan “Apsnı” «Апсны» gazetesi çıkarıldı. Bugün, Abhazya tarihinde, en önemli günlerinden birisi olarak yerini almıştır. Basın – Yayın, Abhaz halkının kurtuluş mücadelesinde, her zaman için en önemli bir rol oynamıştır. 1992 – 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı sırasında, kalemlerinin gücü ile Abhaz halkının zaferine katkıda bulunmuşlardır. Onlar, zor koşullar altında çalışarak, Abhaz ulusunun haklılığını dünya toplumuna duyurmuşlardır. Düşman, hemen basın – yayın savaşını kaybettiğini itiraf etmek zorunda kalmıştır. Anavatanı için yaşamlarını feda edenlerin sayısı az değildir. Bizler onların çalışmalarını anıyoruz.         

Bizler, tüm ulusal basın, radyo ve televizyon çalışanlarına başarılar, barış ortamı ve aileleri ile birlikte mutlu bir yaşam diliyoruz.

Suhum. 27.02.2016”
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.