RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Şubat 2016, Salı 14:53:50 tarihnde eklendi. 497 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba, Putin Görüşme Sonuçları

RAUL HADJİMBA “VLADİMİR PUTİN, ABHAZYA’NIN EKONOMİK GELİŞİMİNE VERDİĞİ DESTEĞİ YİNELEDİ!”
Hadjimba, Putin Görüşme Sonuçları
23/02/2016. Suhm. 23 Şubat. Sputnik. Naala Avidzba. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, düzenlemiş olduğu basın toplantısında 18 Şubat, Perşembe günü Moskova’da, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapmış olduğu görüşme hakkında bilgi verdi.
 
Raul Hadjimba, Vladimir Putin, Abhazya Demiryolu taşımacılığı geliştirilmesi amacı ile verilmesi planlanan kredinin açılması talimatını verdiğini söyledi.
 
Hadjimba “Demiryolları ile ilgili kredi sorunu çözüldüğü göz önüne alındığında, bizler bu sorunun olumlu çözüleceğine inanıyoruz. Bu uygun talimatlar oluştuğunda, bu sorunun yaratılmasında kimlerin sorumlu olduğunu biliyoruz” dedi.
 
Devlet başkanı, ayrıca yakın zaman içerisinde, belirli kategorilerdeki devlet maaşlarında artış gerçekleşeceğini söyledi.
 
Raul Hadjimba, Vladimir Putin’in, Rusya ve Abhazya arasında, eşitilik prensibine bağlı olarak ilişkilerin geliştirilmesine büyük önem gösterdiğini de belirtti.
 
Raul Hadjimba “Bizler, Abhazya’nın kendi ekononmik fırsatlarını yaratmak için atmış olduğumuz adımlara, Vladimir Putin’den destek bulduk. Abhazya – küçük bir ülke ancak, Rusya’nın müttefiki olarak bölgede önemli bir rol oynayabilir” dedi.
 
Devlet Başkanı konuşmasında, Vladimir Putin ile Moskova’da gerçekleşen görüşmenin kkarşılıklı güven ortamı içerisinde gerçekleştiğine dikkat çekti.           
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/Abkhazia/20160223/1017285948.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.