RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Şubat 2016, Perşembe 14:05:46 tarihnde eklendi. 652 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belarus’tan Vize Açıklaması

BELARUS DIŞİŞLERİ SÖZCÜSÜ DİMİTRY MİRONCHİK “ABHAZYA’NIN VİZE UYGULAMASI HAKKINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
Belarus’tan Vize Açıklaması
18/02/2016. Suhum. 18 Şubat - Sputnik. Belarus Dışişleri Bakanlığı Basın Sözcüsü Dimitry Mironchik, Perşembe günü düzenlediği bilgilendirme toplantısında, basın mensuplarının, Abhazya Cumhuriyeti’nin Belarus vatandaşlarına karşı vize uygulaması başlatması hakkındaki sorularına, Belarus olarak her zaman için diğer ülkeler ile vize rejiminin sadeleştirilmesine ve vize rejiminden kaynaklanan sorunların oluşumuna izin vermek istemekdiklerini söyledi.
 
Belarus Dışişleri Sözcüsü “Belarus olarak, diğer ülkeler tarafından ülke vatandaşlarımıza yönelik vize sorunu oluşmasına izin vermek istemeyiz” dedi.
 
Sözcü, Belarus Devlet Başkanı’nın bu konuya bağlı, 2013 yılında vermis olduğu talimat gereğince dışişleri bakanlığı olarak, diğer ülkeler ile olan vize sorunlarının çözümü için etkin bir biçimde çalışıldığı hatırlatmasında bulundu. 
 
Sözcü Mironchik “Dışişleri Bakanlığı olarak, diğer ülkeler ile olan vizelerin basitleştirilmesi için etkin bir biçimde çalışılmaktadır” dedi.
 
Abhazya Cumhuriyeti’ne Giriş ve Çıkış Vize Rejimi Kanunu’nda değişiklik yapıldı, 1 Nisan 2016’dan itibaren, Abhazya Cumhuriyeti ile uluslararası anlaşma imzalamayan ülke vatandaşlarına vize uygulamasına başlanacak.        
 
Kaynak: Sputnik Абхазия: http://sputnik-abkhazia.ru/world/20160218/1017239860.html#ixzz40Vvg3TJu
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.