RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Şubat 2016, Perşembe 11:23:17 tarihnde eklendi. 488 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amtsakhara’dan Red Yanıtı

“AMTSAKHARA” "АМЦАХАРА" PARTİSİ, DEVLET BAŞKANI İNİSİYATİFİ İLE OLUŞACAK OLAN SİYASİ DANIŞMA KONSEYİ’NE KATILMAYI REDDETTİ.
Amtsakhara’dan Red Yanıtı
18/02/2016. Suhum. 18 Şubat. Abhazya – İnform. “Amtsakhara” "Амцахара" Siyasi Partisi, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı’nın inisiyatifi ile oluşturulacak olan Siyasi Danışma Konseyi çalışmalarına katılmama kararı aldı.
 
“Amtsakhara” "Амцахара" Siyasi Partisi, 8 Şubat 2016 Tarihinde, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Yönetimi Başkanı A. G. Tania imzalı, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı inisiyatifinde oluşturulacak olan Siyasi Danışma Konseyi’ne katılınması talebinde bulunan bir mektup almıştır. 
 
“Amtsakhara”  "Амцахара" Siyasi Partisi Başkanı Alhas Kvitsinia tarafından, Siyasi Danışma Konseyi’ne katılmama nedenlerini açıklayan bir bildiri yayınlandı. 
 
“Amtsakhara "Амцахара" Siyasi Partisi tarafından 21 Ekim 2015 Tarihinde düzenlenen kongrede, yönetimde bulunan Devlet Başkanı ve Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti’ne güvenilmemesi kararı alındı.

Sizlerin de bildiği üzere, bu karar, Raul Hadjimba’nın devlet başkanlığı seçimleri öncesinde söylemiş olduğu sözlerin tersini yapmaya başlaması, muhalefete mensup kişileri toplu olarak işten çıkarmaya, kişisel davranış biçimlerine bürünmasi nedeni ile alınmıştır. Buna ek olarak, devlet başkanı muhalefet güçlerinin, herhangi bir sorun çözümündeki önerilere hiçbir yanıt vermemiştir.

Bugün için varolan devlet yönetiminin, oluşturmak istediği Siyasi Danışma Konseyinin, ülke içerisndeki toplumsal ve siyasi güçler arasında, yapıcı bir işbirliği yaratamayacağı düşünülmektedir ve Siyasi Danışma Konseyi’nin oluşturulması, bu işbirliğinin sadece görünürde olmasını sağlamaktır.

Bizler, Abhazya Devleti için felaket oluşturacak sonuçlara yol açan bir sürece katılmak istemiyoruz, bundan dolayıdır ki, “Amtsakhara” «Амцахара» Siyai Parti Başkanı ve Yönetimi olarak devlet başkanı ve onun yönetimi ile işbirliğinde bulunmayacağız”
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.