RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Şubat 2016, Cuma 16:56:44 tarihnde eklendi. 989 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gagra’da Saldırı

MİLLETVEKİLİ FAZILBEY AVİDZBA “GÜRCİSTAN’DAN GİREN GÜRCÜ SALDIRGAN, GAGRA’DA ABHAZYA VATANDAŞLARINI YARALADI”
Gagra’da Saldırı
12/02/2016. Suhum. 10 Şubat. Sputnik. Badrak Avidzba. Abhazya Parlamentosu Milletvekili Fazılbey Avidzba, Gürcistan – Abhazya Devlet Sınırı olan İngur nehrini yasa dışı yollardan geçerek Abhazya Cumhuriyeti vatandaşlarını öldürme girişiminde bulunan Gürcü saldırgan hakkında basına bilgi verdi.
 
Fazılbey Avidzba “Sınırı geçen Gürcü saldırgan, devlet sınırını yasadışı yollardan geçerek Gagra’ya geldi ve Abhazya Savaş Kahramanı’nı biri kalbi üzerinden olmak üzere iki yerden bıçakla yaraladı” dedi. 
 
Milletvekili ağır yaralı olan savaş kahramanının hastanede tedavi altına alındığını ve saldırganın yakalanarak tutuklandığını belirtti. 
 
Fazılbey Avidzba, Parlamentoda, Gürcistan ile olan devlet sınırındaki kontrollerin güçlendirilmesi konusunun sık sık dile getirildiğini söyledi. Bu konu hakkında Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik servisi Balkanı ve istihbarat birim temsilcileri ile toplantılar düzenlendiğini söyledi. 
 
Fazılbey Avidzba “Abhazya Cumhuriyeti Devleti’nin doğu sınırında bulunan bölgede sık sık sabotaj, düzenlenmiş, cinayet ve adam kaçırma eylemleri düzenlenmiştir. Bu tür olaylar bizleri için her zaman endişe kaynağı oluşturmuştur” diyerek sözlerine eklemede bulundu. 
   
Kaynak: http://apsny.ru/news/?ID=20311&PAGEN_1=2
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.