RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Ocak 2016, Perşembe 11:59:04 tarihnde eklendi. 588 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergey Şamba’dan Açıklamalar

SERGEY ŞAMBA “EMLAK KANUNU'NDA, YABANCILARA MÜLK SATIŞI KONUSUNDA, SERBESTLİK GETİRMELİYİZ!”
Sergey Şamba’dan Açıklamalar
28/01/2016. Suhum. 27 Ocak. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti “Birleşik Abhazya” «Единая Абхазия» Siyasi Partisi VI. Kongresinde Başkan seçilen milletvekili Sergey Şamba konuşmasında “Bizler, bu koşullar içerisinde, emlak kanunumuzda, yabancılara mülk satışı konusunda serbestlik oluşturmak zorundayız. Bizler, onların yatırımları ve çalışma koşullarında sağlam bir güvenlik garantisi sağlayamaz isek, bu ülkeye yatırımcı çekmek mümkün olmayacaktır” dedi. 
 
Sergey Şamba’ya göre, toplumda, emlak piyasasının serbest bırakılmasına yönelik şüpheci ve eleştirel bir ortam bulunuyor.
 
Sergey Şamba’nın düşüncesine göre, Abhazya, yabancı uyruklu kişilerin, mülk satın alma koşullarını ve sınırlamalarını, ayrıntılı bir biçimde detaylandırırsa, birçok yarar elde edebilecektir.
 
Siyasetçi, bazı şüpheci ve eleştirel sesler çıkaranların, Abhaz – Rus ilişkilerinde olumsuz bir arka plan oluşturmak istemiş olabileceklerini dışlamıyor. 
 
Şamba “Onlar, mevcut ortam içerisinde, Abhazya’da Anti – Rus, duyguların arttığı konusunda yanlış izlenim yaratmaya çalışıyorlar. Bu olumsuzluklar, stratejik ortağımız ile olan ilişkilerimizi olumsuz biçimde etkileyebilir” dedi.
 
Şamba, “Birleşik Abhazya” «Единая Абхазия», Abhaz – Rus ilişkilerinin geliştirilmesine yapıcı katkıda bulunacağı temennisini dile getirdi. “Birincil olarak, parlamentolar ve siyasi partiler işbirliğine öncelik vereceğiz” dedi.
 
Şamba, “Birleşik Abhazya” «Единая Абхазия» Siyasi Partisi olarak, “Birleşik Rusya” "Единая Россия" Siyasi Partisi ve Devlet Duması içerisinde bulunan diğer partiler ile ilişkileri sürdürmek niyetinde olduklarını söyledi. 
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.