RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Ocak 2016, Pazartesi 19:13:52 tarihnde eklendi. 746 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yabancılara Emlak Satışı

“AMTSAKHARA” «АМЦАХАРА» PARTİSİ “ABHAZYA DEVLET YÖNETİMİ, EMLAK SATIŞI KANUN TASARISI HAKKINDAKİ GÖRÜŞMELERDE AÇIKLIK OLMALIDIR”
 Yabancılara Emlak Satışı
25/01/2016. Suhum. 22 Ocak. Abhazya – İnform. “Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Partisi, Parlamentoda görüşülen, Abhazya Cumhuriyeti’nde emlak satışı kanununda yapılacak olan değişiklik hakkında kamu oyu içerisinde oluşan dedikodu ve spekülasyonların ortadan kaldırılması amacı ile bir bildiri yayınladı.
 
***    

"AÇIKLAMA

“Amtsakhara” «Амцахара» Partisi Siyasi Konseyi 

Son günlerde, ülkemizde faklı görüşlere sahip olan kişi ve guruplar arasında hoşgörüsüszlüğün bulunduğu bir ortam geliştirilmektedir. Özellikle, “Abhazya Cumhuriyeti Emlak Kanunu” Tasarısının Abhazya Cumhuriyeti Paralmentosunda görüşülmesi çerçevesinde patlak verek tartışmalar yaşanmaktadır.

Bu konu, yanlış söylentiler ve iddialar ile bizim toplumumuz içerisinde varolan siyasi mücadelelerin içerisine çekilmek istenirse, toplum içerisine nifak tohumu ekilir ve ayrışmaya yol açar, bu tür yöntemlerin, ülke yönetimi için çok tehlikeli olduğu ortadadır. 

“Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Partisi olarak, her zaman bu yasanın kabul edilmesinin ülkemizin ve ulus devletimizin yararına olacağının önemini vurguladık. Bizler, her zaman ülkemizin ileriye doğru taşınmasının, kanunlar ile yönetilen demokratik bir devlet ile mümkün olacağını söyledik. Bizler, Abhazya Cumhuriyeti Vatandaşlığı ve Arazi Satışı hakkındaki kanun tasarısı karşısındaki önerilerimizi ve karşı çıkış maddelerimizi belirtmiştik.

Bizler, 1992 – 1993 Abhazya Ulusal Kurtuluş Savaşı Gazileri olarak,Emlak yasası tartışmaları içerisinde, ülkede varolan sosyal – politik durumu gerginleştirmek isteyenlere ve kısa vadeli çıkarları uğruna siyasal ortamı kötüleştirmek isteyenlerin eylemlerine karşı, ülkedeki tüm sağlıklı siyasi güçleri bu tür eylemlerde bulınanlara karşı tavır göstermelerini ve eyleme başvuranları da sert bir biçimde kınıyoruz.  

Toplum içerisinde yanlış değerlendirmeler ve spekülasyonların olmaması için devlet üst yönetimini, tasarıyı yayınlayarak geniş bir tartışma ortamı yaratmasını talep ediyoruz.

Suhum, 22 Ocak 2016.” 
 
http://www.amtsakhara.org/ru/events/644/
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.