RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Ocak 2016, Perşembe 15:06:07 tarihnde eklendi. 1738 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan Rusya’ya Nota

ABHAZYA DIŞİŞLERİ “RUS BASIN –YAYIN ORGANLARINDA, ABHAZYA HAKKINDA “DE – FACTO CUMHURİYET” TÜRÜNDEN KULLANILAN TANIMLAMALAR KABUL EDİLEMEZ!”
Abhazya’dan Rusya’ya Nota
 
21/01/2016. Suhum. 21 Ocak. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, son günlerde bazı Rus Basın – Yayın Organlarında, Abhazya Cumhuriyeti hakkında çıkan “”De – Facto Cumhuriyet”, “Kendi kendini bağımsız ilan eden cumhuriyet” haberlerinde kullanılan diln siyasi devlet dilinde kabul edilemez olduğunu ve bu tür eylemlerin engellenmesi için Rus Dışişleri Bakanlığına nota gönderdi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Notasında “Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu arasında, çok sayıda ikil anlaşma ve sözleşmelerin bulunduğu, Rus – Abhaz ilişkilerinin hızla gelişmekte olduğu bir süreçte, tüm içerikler göz önüne alındığında, Rus Haber Ajanslarında, bu tür tanımlamaların kullanılmasını, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı olarak kabul edilemez görüyoruz!” bilgisine yer verildi.
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
EMRE - Derdiniz ne?
Bnde kfkas kökenli abhaz biri olarak söylüorum.Sizin derdiniz ne? Türk düşmanlığı,gürcü düşmanlığı amacımıız hep bunlar.Gürcüleri kovdunuz abhazyadan.ülke olmak için çabalıosunuz ama boş işler bunlar avrupa sizi takmaz.Açlıktan bizim abhaz kardeşlerimiz ölür.Gürcistan büyür güçlenir.Sizde aval aval bakarsınız.Gürcstanla ortak çalışmanız lazım.Yoksa işler çok zor.Kurtuluş gürcistanla kardeşlikten geçer.Kaosla bişey olmaz.Aptal olmayın.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.