RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Ocak 2016, Çarşamba 17:54:38 tarihnde eklendi. 925 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba’dan Diasporaya Mesaj

RAUL HADJİMBA “ABHAZYA’NIN TÜRKİYE’YE KARŞI UYGULAYACAĞI TEDBİRLER, ABHAZ DİASPORASI İÇİN GEÇERLİ DEĞİL!”
Hadjimba’dan Diasporaya Mesaj
20/01/2016. Suhum. 20 Ocak. Sputnik. Astanda Ardzınba.Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, 20 Ocak Çerşembe günü Parlamento’da yaptığı konuşmada, Türkiye için uygulanacak olan tedbirler, Türkiye’de ve diğer ülkelerde yaşayan vatandaşlarımızla ekonomik işbirliğini geliştirme çalışmalarını etkilemeyeceğini söyledi.
 
Hadjimba, Abhazya’nın Rusya ile olan ilişkilerini birbirleri ile olan yasal anlaşmalar çerçevesindeki yükümlülüklere uygun hareket edeceğini sözlerine ekledi.
 
Raul Hadjimba “Bu önlemler, Türkiye Cumhuriyeti ile olan ilişkilerdeki kısıtlamalar, geçici olarak bizler tarafından alınmıştır. Bu geçici kısıtlamalar, aynı zamanda Türkiye’de ve diğer ülkekerde yaşayan vatandaşlarımızla olan ekonomik işbirliğini geliştirme çalışmalarını etkilemeyeceğini vurgulamak istiyorum” dedi. 
 
Abhazya Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu Başkanlık Yardımcısı Vladislav Surkov’un 29 Aralık 2015 Tarihinde Abhazya’yı ziyareti sonrasında Türkiye’ye karşı yaptırım uygulama kararı aldı. Vladislav Surkov ve Raul Hadjimba arasında düzenlenen toplantıda, Türkiye’nin Abhazya’daki siyasi ve ekonomik varlığını sınırlamak amacı ile alınaxak olan önlemler görüşüldü. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com
          

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.