RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Aralık 2015, Çarşamba 12:56:24 tarihnde eklendi. 553 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Kırım Dayanışması

ABHAZYA'NIN GAGRA ŞEHRİ VE KIRIM'IN YALTA ŞEHRİ ARASINDA, “KARDEŞ ŞEHİR” ANLAŞMASI İMZALANIYOR
Abhazya – Kırım Dayanışması
23/12/2015. Suhum. 22 Aralık. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Arthur Mikvabiya, 20 Aralık Pazar günü, Kırım Cumhuriyeti’ne resmi bir çalışma ziyaretinde bulundu. Arthur Mikvabiya, 21 Aralık Pazartesi günü, Simferopol şehrinde Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Kırım Cumhuriyeti Tam Yetkili Temsilcisi Oleg Belavetsev ile görüştü.
 
Taraflar arasında yapılan toplantı sırasında, Kırım’a batı ülkekeri tarafından uygulanan ekonomik yaptırımların ortadan kaldırılması amacı ile, ticaret, turizm, inşaat, tarım ve sanayi sektörlerinde iki ülke arasındaki kapasitelerin birleştirilmesi ve işbirliği konuları görüşüldü.
 
Taraflar arasında yapılan görüşmede, iki ülke arasında yapılacak olan işbirliği anlaşmasının önümüzdeki üç ay içerisinde imzalanmarak yürürlüğe girmesi bekleniyor. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Arthur Mikvabiya, Kırım ziyareti sırasında Kırım Cumhuriyeti Başbakanı Sergey Aksenov ile de görüşerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulundu. 
 
Arthur Mikvabiya, ziyaret sırasında Yalta şehri yönetimi Başkanı Andrei Rostenko ile de görüştü ve görüşme sırasında Gagra ve Yalta şehirleri arasında kardeş şehir anlaşması ve işbirliği sağlanması konusunda görüşbirliğine vardılar.  
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.