RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Temmuz 2015, Perşembe 17:24:43 tarihnde eklendi. 866 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Toplu Ulaşım Sorunları

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NDE YOLCU TAŞIMACILIĞI SORUNLARI VARLIĞINI SÜRDÜRÜYOR
 Toplu Ulaşım Sorunları
30/07/2015. Suhum. 30 Temmuz. Badrak Avidzba. Abhazya Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, 30 Temmuz’da düzenlenen toplantı sırasında ülkedeki ulaşım sorunlarını görüştü.
 
Bakanlar Kurulu toplantısında, Abhazya Cumhuriyeti Enerji ve Ulaştırma Devlet Yönetimi Başkanı Zurab Hadjimba, ulaşım sektörünün temel sorunları hakkında bilgi verdi. 
 
Hadjimba, taksi sürücülerinden %15 gibi bir ücret tahsil edileceği gibi ortaya atılan görüşlerin doğru olmadığını söyleyerek “Dün, yapmış olduğumuz görüşmelerde, sürücülerin iddia ettiği gibi %15 vergi tahsil edileceğinin doğru olmadığını bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi. 
 
Toplu ulaşım sürücüleri, devlet başkanlığı binası önünde protesto gösterisi yapmışlardı. 
 
Zurab Hadjimba, konuşmasında Tren istasyonlarında bulunan ulaşım sisteminin değiştirilmesi gerektiğini vurguladı. “Bugün için, tren istasyonlarına gelen yolcular, hangi araç ile nereye, nasıl gideceklerini bilemiyorlar, sürücüler onları yanlış yönlendiriyor ve azarlıyorlar” dedi.
 
Hadjimba, ülke içerisindeki iletişim ve ulaştırma sektörlerindeki sorunların ülke ekonomisi üzerinde önemli bir gölge olarak varlığını sürdürdüğünü söyledi.
 
Zurab Hadjimba “Abhazya Otobüs Terminali – Tüm tren istasyonlarından toplu ulaşımın sağlanması için oluşturulan bir devlet kuruluşudur. Sovyet döneminde olduğu gibi bugün içinde bu sistemin süsrüdürlmesi gerekir” dedi. 
 
"Apsnı Otobüs" - Abhazya tüm tren istasyonları birleştirmek bir devlet üniter kuruluş. Bu yüzden Sovyet döneminde olduğunu ve bu yüzden şimdi olmalı "- Khajimba dedi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.