RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Temmuz 2015, Pazartesi 13:05:24 tarihnde eklendi. 879 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Diplomatlar Çalışıyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN, TÜRKİYE VE ALMANYA BÜYÜKELÇİLERİ DAYANIŞMA TOPLANTISINDA BULUŞTU
Abhaz Diplomatlar Çalışıyor
27/07/3015. Suhum. 24 Temmuz. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti’nin Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi İnar Gitsba ve Abhazya Cumhuriyeti’nin Almanya Tam Yetkili Temsilcisi Hibla Amichba, 23 Temmuz Perşembe günü İstanbul’dabir araya geldi.
 
Abhazya – İnform Haber Ajansı’nın Türkiye Tam Yetkili Temsilciliği’nden aldığı bilgiye göre, taraflar arasında yapılan toplantıya, Türkiye ve Almanya’da yaşayan Abhaz Diasporası temsilcileri de katıldılar.Ayhan azak (Adsagu-ipha) – ekonomist, gazeteci, Seyhan Tsyba – Almanya Büyükelçiliği Diaspora Sorunları Danışmanı, Beyhan Tsyba – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İli Üyesi ve ayrıca Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği diplomatları Alyas Asabua ve Elif Argun’da hazır bulundular. 
 
Toplantıda taraflar, Abhazya Dışişleri Bakanlığı çerçevesinde yapılacak olan çalışmalar, büyükelçilik düzeyinde diplomatik ilişkiler, Abhazya’nın bağımsızlığını tanımayan ev sahibi ülkeler ile diplomatik ilişkiler gibi konularda işbirliği yapılması konusunu ele aldılar. 
 
İnar Gitsba ve Hibla Amichba, toplantıda, yakın bir gelecekte ortak projeler dahil olmak üzere, büyükelçilikler arasındaki ilişkilerin artırılması ile ilgili plan üzerinde görüştüler.
 
Kaynak:   http://abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.