RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Temmuz 2015, Cumartesi 17:09:25 tarihnde eklendi. 868 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kocaeli Abhaz Diasporası

KOCAELİ “ABHAZYA GÖNÜLLÜLERİ” İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ.
Kocaeli Abhaz Diasporası
11/07/2015. Abhazyam.com. 11 Temmuz. Fatih Atan (A'tanba).  Kocaeli Abhaz Diasporası, örgütlenme çalışmalarını hızlandırıyor. “Abhazya Gönüllüleri” adı ile Abhaz Diasporası’nın yoğun olarak yaşamış olduğu Kocaeli İlinde birlik ve dayanışmanın sağlanması amacı ile oluşturulan çalışma meyvelerini vermeye başladı.
 
Kocaeli Abhazya Gönüllüleri gurubu yöneticileri, Ruhi Karaalp ve Hasan Konca öncülüğünde, 10 Temmuz Cuma akşamı, iftar yemeği verdi. 
 
İftar davetine, Abhazya Cumhuriyeti Tam Yetkili Temsilcisi İnar Gitsba, Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi Başkanı Erdeşan Kobaş, Abhaz Dernekleri Federasyonu Başkanı R. Cengiz Koç, İstanbul, Sakarya, Düzce, İnegöl, Bolu, Ankara, Bursa Abhaz Kültür Dernek Yöneticileri ve insanları, Kocaeli – B. Derbent Hikmetiye Köyü (Abhaz) Sakinleri, Kocaeli Abhaz Diaspora insanları yoğun bir biçimde katılım gösterdiler. 
 
Abhazyam.com olarak Kocaeli “Abhazya Gönüllüleri” gurubuna, çalışmalarında başarılar diler, ileriki süreçte Abhaz Derneği kuruluşunu gerçekleştirerek daha da etkin olacakları dileğimizi iletiriz. 
 
www.abhazyam.com     

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.