RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Temmuz 2015, Pazartesi 19:36:17 tarihnde eklendi. 642 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum Batalyonu’ndan Tepki

ABHAZYA KURTULUŞ SAVAŞI GAZİLERİ, “SUHUM TABURU” (Сухумский батальон), ABHAZYA – RUSYA İÇİŞLERİ BAKANLIKLARI ORTAK KOORDİNASYON MERKEZİ KURULUŞUNU PROTESTO ETTİ
Suhum Batalyonu’ndan Tepki
06/07/2015. Suhum. 06 Temmuz. Abhazya – İnform. “Abhazya – İnform” Haber Ajansı’nın aldığı bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Valery Bganba, bugün 1992 – 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı Gazileri’nden oluşan “Suhum – Taburu” (Сухумский батальон) Temsilcileri ile yaptığı toplantıda, Abhazya Parlamentosu’nun halkın çıkarlarını tehdit edecek olan herhangi bir anlaşmanın kabul edilmesine izin vermeyeceğini belirtti.
 
Bugün, Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu haftalık çalışma toplantısı sırasında, dışarıda toplanan Abhazya Kurtuluş Savaşı Gazileri, Abhazya ve Rusya Anlaşmasına bağlı olarak, Abhazya ve Rusya İçişleri Bakanlıkları Ortak Koordinasyon – Bilgilendirme Çalışma Merkezi Taslak Projesini protesto eden bir miting düzenlediler. 
 
Miting sırasında protestoculardan birkaç kişi parlamento binasına geldiler ve mecliste parlamenterlerden, sorunlar hakkında kendilerine bilgi vermelerini istediler. 
 
Bganba görüşme sırasında “Toplum içerisinde bir takım asılsız söylentiler dolaşmaktadır. Bizim parlamenterlerimiz, anlaşma projesi hakkında taslak çalışması yapmaktadırlar ve gerekli bilgiler verilmiştir. Bizler, Abhazya Parlamentosu’nun halkımızın çıkarlarını tehdit edecek herhangi bir anlaşmanın kabul edilmesine izin vermeyeceğinin güvencesini verdik” dedi. 
 
Parlamento Başkanı, sözlerine, üzülerek belirtmek isterim ki toplumumuz içerisinde asılsız söylentiler yayılarak rahatsızlık yaratıldığı eklemesinde bulundu.  
 
Kaynak:   http://abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.