RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Temmuz 2015, Pazar 19:24:34 tarihnde eklendi. 786 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Harleyciler Abhazya’da

“1st. MOSCOW CHAPTER RUSSİA” - «Harley Owners Group» (H.O.G.) MOTOR KULÜBÜ 10. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ ABHAZYA2DA KUTLADI
Rus Harleyciler Abhazya’da
05/07/2015. Suhum. 4 Temmuz. Apsnypress. Rus Motor – Kulübü “1st. Moscow Chapter Russia” Sporcuları 10. Kuruluş yıldönümünü Abhazya’da kutladı. 
 
Rus kulübü sporcuları ilk yıldönümünü kutlama kararını oybirliği ile aldı. Sporcular, 4 Temmuz Cumartesi sabahı, Zafer Parkı’nda bulunan Mechul Asker Anıtı’na çelenk bıraktılar.  
 
Rus sporcular törenin ardından Abhazya Cumhuriyeti Devlet başkanı Raul Hadjimba’yı ziyaret ettiler. 
 
Devlet Başkanı sporcuları kararlarından dolayı kutladı ve iki ülke arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkilerin yanında kültürel ilişkilerin gelişmesinden dolayı memnuniyetini belirtti.
 
Raul Hadjimba “Sovyet döneminde insanlarımız arasında fark bulunmuyordu. Hepimiz bu ülke içerisinde bulunuyor ve ortak ilişkilerimiz bulunuyordu. Bugün içinde sınırın karşı tarafında bulunan insanlarıda ayımak mümkün değil” dedi. Hadjimba, bu tür olayların sık sık yapılması gerektiğini vurguladı.  
 
“1st. Moscow Chapter Russia” Müdürü Semyon Nudelman, kendilerine karşı gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti ve devlet başkanına kulübe ait çeşitli hediyeler verdi. Devlet Başkanı Raul Hadjimba’da sporculara, hatıra gümüş para hediyesi verdi. 
 
“1st. Moscow Chapter Russia” Sporcuları, Abhazya Cumhuriyeti’ne 60 Motor ve 80 sporcu ile geldiler.  “1st. Moscow Chapter Russia” Kulübü, Rusya Federasyonu’nda «Harley Owners Group» (H.O.G.) Resmi Temsilcisi olarak bulunuyor. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.