RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Temmuz 2015, Cuma 19:00:37 tarihnde eklendi. 612 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Venezuela Bağımsızlık Günü

RAUL HADJİMBA, VENEZUELA DEVLET BAŞKANI NICOLAS MADURO MOURO’YU, BAĞIMSIZLIK GÜNÜ NEDENİ İLE KUTLADI
Venezuela Bağımsızlık Günü
03/07/2015. Suhum. 3 Temmuz. Apsnypress. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Bolivar Venezuela Cumhuriyeti’nin bağımsızlık günü nedeni ile ilgili olarak, devlet başkanı Nicolas Maduro Mouro’ya kutlama mesajı gönderdi. 
 
Raul Hadjimba Kutlama Mesajı:
 
“Abhazya Cumhuriyeti Halkı ve devlet başkanlığı adına Bolivar Venezuela Cumhuriyeti Bağımsızlık Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum.

Abhazya Cumhuriyeti, Abhazya – Venezuela ile dostluk ve karşılıklı saygı ilkelerine bağlı olarak sürdürülen işbirliği ilişkilerine önem vermektedir. Ülkelerimiz arasındaki geleneksel işbirliği ilişkilerinin gelecekte de güçlü bir biçimde sürdürüleceğinden hiçbir şüphem bulunmamaktadır.

Böyle, değerli bir günde siz ekselanslarının şahsında, Venezuela halkına en derin saygılarımı belirtir, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”
 
(Not: Bilindiği üzere Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, 10 Ağustos 2009 Tarihinde Moskova ziyareti sırasında Venezuela olarak Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti’nin bağımsızlık ve egemenlik haklarını tanıdıklarını açıklamıştı. Bknz - http://www.abhazyam.com/haber/961/hugo-chavez-bagimsizligi-tanidiklarini-acikladi.html - Abhazyam com )
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.