RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Temmuz 2015, Cuma 14:01:34 tarihnde eklendi. 481 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Diyalog Yok!

ALHAS KVİTSİNİA “DEVLET YÖNETİMİNİN, MUHALEFET İLE HERHANGİ BİR DİYALOG GİRİŞİMİ BULUNMUYOR”
Diyalog Yok!
03/07/2015. Çeviri – Fatih Atan (A’tanba). Suhum. 30 haziran. Abhazya – İnform. “Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Parti Başkanı Alhas Kvitsinia, “Abhazya – İnform” «Абхазия-Информ» Haber Ajansı’nın sorularını yanıtladı.
 
Soru – Pasaport ve Oturma İzin Sorununun çözümünü nasıl görüyorsunuz?

Alhas Kvitsinia – Bizler, devlet yöneticilerine birlikte çalışmayı öneriyoruz ve bu yasa ele alınacaktır. Kamuoyu ile paylaşmak için daha erken.
 
Soru – “Amtsakhara” «Амцахара» olarak mevcut devlet yönetimi ile ilişkileriniz ne durumda bulunuyor?
 
Alhas Kvitsinia – Kısaca söylemek gerekirse – Hiçbir şey. Devlet yönetimi tarafından, muhalefet ile en azından bazı konularda diyalog kurma konusunda herhangi bir arzu görmüyoruz. Bunun bir örneği olarak bizim 22 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz kongre kararları ve görüşmelerdeki konular hakkında ilişki kurulabilirdi. 
 
Soru – “Amtsakhara” «Амцахара» hangi siyasi yapılar ile etkin bir dayanışma içerisinde bulunuyor? Sizler, hangi toplumsal ve siyasal örgütler ile yarı müstakil çalışmalar içerisindesiniz? 
 
Alhas Kvitsinia – “Amtsakhara” «Амцахара», tarafından 22 Haziran’da kabul edilen açıklamada, sivil toplum kuruluşu “Siyasette Kadın” «Женщины в политике» ve siyasi araştırmalar vakfı «Апра» ve sosyal  - ekonomik vakıf ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinin sürdürüleceği belirtiliyor.    
 
Soru -  Parti, bugün için hangi maddi kaynaklardan yararlanıyor?

Alhas Kvitsinia – “Amtsakhara” «Амцахара» Partisi’nin maddi kaynağı üye aidatlarından oluşuyor. 
 
Soru – Parti’nin bugünkü üye sayısı nedir? 

Alhas Kvitsinia – Bugün itibariyle, partimizin resmi olarak 2.500 kişiden oluşmaktadır. Son ay çerisinde partimize çok sayıda insanın üye olmak için başvuruda bulundukları gerçeğini saklamak istemiyorum.   
 
Soru – Partinizin hangi bölgelerde daha fazla üyeniz bulunuyor, yeni bölgelerde temsilcilik açmayı düşünüyor musunuz? 

Alhas Kvitsinia – Partimizin üyelerinin çoğunluğu Suhum, Gudauta ve Oçamçıra bölgelerinde bulunuyor. Tkvarchal ve Gulripsh Bölgelerinde yönetimlerde değiklik yapıldı. “Amtsakhara” «Амцахара»  Siyasi Partisi’nin Gulripsh Bölgesinde genç bir yöneticimiz göreve geldi, gençlerin katılımı bizleri mutlu ediyor.   
 
Soru – Parti olarak, Eş Başkanlar yerine neden, tek başkan tarafından yönetimine karar verdiniz? 

Alhas Kvitsinia – Bu karar, partinin siyasi konseyin oy birliği ile daha verimli çalışması amacı ile alındı. Bu karar, daha sonra Kongre’den onay aldı. Her yerde olduğu gibi, herhangi bir sistem eskidiğinde kendini değiştirmelidir.       

Kaynak:   http://abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.