RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Temmuz 2015, Perşembe 09:12:35 tarihnde eklendi. 531 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sorunlar Sürüyor

ALHAS KVİTSİNİA “AMTSAKHARA PARTİSİ SİYASİ KONSEYİ’NİN EKİM AYI’NDA YAPILACAK OLAN TOPLANTISINDA ÜLKE SORUNLARI ÇÖZÜM PROGRAMINI AÇIKLAYACAĞIZ”
Sorunlar Sürüyor
01/07/2015. Çeviri – Fatih Atan (A’tanba). Suhum. 30 haziran. Abhazya – İnform. “Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Parti Başkanı Alhas Kvitsinia, “Abhazya – İnform” «Абхазия-Информ» Haber Ajansı’nın sorularını yanıtladı.
 
Soru – Partinizin çalışmaları sırasında karşılaşmış olduğu sorunlar nelerdir? 

Alhas Kvitsinia – Sorunlar çok fazla. Bu ve partimizin yapısındaki değişiklikler ve örgütsel performansımızın iyileştirilmesi çalışmaları. Ülkemizde var olan durumu göz önüne alarak, devletin ve toplumun yaşamını ilgilendiren, ekonomide ve her çalışma alanında yapılacak olan eylemlerin yansıtılması amacı ile hazırlanacak olan yeni parti programını yakın bir zamanda açıklayacağız. 

Partimizin Siyasi Konseyi açıklamasında belirtildiği ve yukarıda konuştuğum konuları, programı, Ekim ayında yapılacak olan siyasi konsey toplantısında yayınlamak için çalışıyoruz. 
 
Soru – “Amtsakhara”   «Амцахара»  Partisi, karışık bir seçim sistemine geçilmesi önerisine, nasıl bir atıfta bulunuyor? Anayasa reformu konusundaki konumunuz nedir? Sizler ne öneriyorsunuz? 
 
Alhas Kvitsinia – Daha önce söylediğim gibi, şu anda bizler, siyasi konsey tüm bu konular hakkında nihai kararın alınması amacı ile hazırlanan program çalışmalarını sürdürüyor, şu anda tamamlanmadı. Mümkündür, bizler kendi programımızda açıklayacağız ve muhtemelen ve daha önceden eğer parlamentoda bu sorunların çözümünü gündeme getirilirse, birlikte ya da ayrı olarak çözüm konularını dikkate alacağız.
 
Sürecek…
 
Kaynak:   http://abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.