RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Haziran 2015, Perşembe 20:02:25 tarihnde eklendi. 791 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Sel Tehlikesi

ABHAZYA CUMHURİYETİ – RUSYA FEDERASYONU, PSOU NEHRİ SINIR KAPISI, YOĞUN YAĞIŞ NEDENİ İLE KAPANDI
Abhazya’da Sel Tehlikesi
25/06/2015. Suhum. 25 Eylül. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti – Rusya Federasyonu arasında bulunan Psou sınır köprüsünde, bölgede yaşanan yoğun yağış nedeni ile 2 kilometreye varan araç kuyruğu oluştu. 
 
Abhazya – İnform Muhabiri’nin bölgeden verdiği habere göre, Abhazya – Rusya Sınırını oluşturan, Kafkas dağlarından gelen Psou nehrinde, son günlerde yaşanan yoğun yağış nedeni ile taşma tehlikesi oluştu ve araç trafiğinin birikmesine neden oldu.
 
Yetkililer “Bizler, su seviyesinin azalmasını bekliyoruz, daha sonra köprü güvenliği oluşunca rus meslektaşlarımızla birlikte sınır trafiğinin normale dönmesini bekliyoruz” dedi.
 
24 Haziran’ı, 25 Haziran’a bağlayan gece yarısı Sochi bölgesinde yağan yoğun yağış nedeni ile Abhazya – Rusya sınırında bulunan Psou nehrinde su seviyesinde aşırı bir yükselme yaşandı.
 
Abhazya’nın Gagra Bölgesi’nde ve sınıra yakın Geçripsh Köyü’nde de yoğun yağış nedeni ile, evleri su bastı, araçlar sürüklendi. Bölge sakinleri tarafından verilen bilgiye göre, bölgede ciddi maddi hasar bulunuyor. 
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.