RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Haziran 2015, Perşembe 13:48:29 tarihnde eklendi. 1064 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Venezula’yı Fethetti

ABHAZYA CUMHURİYETİ, VENEZUELA’NIN BAŞŞEHRİ KARAKAS’TA DÜZENLENEN ULUSLARARASI FUARA KATILDI
Abhazya Venezula’yı Fethetti
25/06/2015. Abhazyam.com. Abhazya Cumhuriyeti Heyeti, Venezuela’nın başşehri Karakas’ta 24 – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen uluslararası Sergi etkinliğine katıldı.
 
Abhazya Cumhuriyeti Heyeti içerisinde Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası’nın Rusya Federasyonu Temslicisi O. Bartsız, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı O. Arşba, Abhazya Cumhuriyeti Uluslararası Kültür Merkezi Müdürü P. Beryoza, Abhazya Cumhuriyeti Uluslararası Kültür Merkezi Bilgilendirme Bölümü Yöneticisi V. Kakaliya, Abhazya Devleti “Kavkaz” Halk Dansları Topluluğu oyuncuları İ. Sabekiya ve A. Kutarba ve ayrıca tananımış abhaz şarkıcı H. Mukva bulunuyordu.
 
Karakas’taki uluslararası fuara, Avrupa, Afrika, Asya ve Latin Amerika’dan 35 ülke katıldı. 
 
Fuar ziyaretçileri, Abhazya Cumhuriyeti standında bulunan geleneksel Abhaz yemekleri ve şarabını tatmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Ayrıca Kavkaz Halk Dansları oyuncuları muhteşem gösterileri ile izleyicileri hayran bıraktı. Hibla Mukva ise, İspanyolca şarkılar ,le Venezuela’lı izleyicilerin gönlünü fethetti. 
 
Fuar boyunca, Venezuela gazetelerinde Abhazya Cumhuriyeti standı ve sanatçılarının gösterileri sürekli olarak haber oldu ve ülkenin tanıtımına önemli bir destek verdi. 
 
www.abhazyam.com    

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.