RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 08:57:01 tarihnde eklendi. 686 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şamba'da sitem

SERGEY ŞAMBA "ABHAZYA'NIN CENEVRE TOPLANTISINA KATILIMINI ENGELLEYEN SORUNLAR ÇÖZÜLMEDİ" DEDİ
Şamba'da sitem 10/11/2008. Abhazya Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA; Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ ve BM Genel Sekreteri Özel Temsilcisi Yohan VERVERK, AB Bölge Temsilcisi Pierre MOREL, AGİT Temsilcisi Jan TAPAN ile Suhum'da yapılan Cenevre toplantısına katılım sorunlarının çözümü toplantısından sonra  gazetecilere verdiği demeçte, Abazya'nın Cenevre görüşmelerine katılım sorununun hala açık olduğunu ve çözülemediğini söyledi.

Sergey ŞAMBA "15 Ekim'deki Cenevre buluşmasından neden ayrıldığımız bilinmektedir ve geçen bir aylık süre içerisinde bizim görüşmeler sürecine katılmamız için var olan sorunların çözümü için çalışılması gerekirdi" vurgulamasında bulundu.

Sergey ŞAMBA "bir takım girişimler var, ancak bunlar ciddi bir görünüm arzetmiyor, bundan dolayı bizler Abhazya tarafı olarak Cenevre görüşmelerine katılmamız konusunda ki sorunların çözülmediğini düşünüyoruz" dedi.

AB Temsilcisi Pierre MORREL; gazetecilere verdiği demeçte, yapılan görüşmelerin "birifing" olmadığını vurgulayarak "önemli bir görüşme oldu, Cenevre görüşmelerine başlamak için ciddi görüş alışverişinde bulunduk" dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.