RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 08:50:57 tarihnde eklendi. 724 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şamba;BM'in sorunları çözmeye yardımcı olacağını ümit ediyorum dedi.

SERGEY ŞAMBA "BM'İN ABHAZYA'NIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNDE YARDIMCI OLACAĞINI ÜMİT EDİYORUM" DEDİ
Şamba;BM'in sorunları çözmeye yardımcı olacağını ümit ediyorum dedi. 07/11/2008. BM Barış Gücü'nün Abhazya ile ilgili çalışma sorunlarını görüşmek üzere 07/11/2008 tarihinde Suhuma gelen BM Genel Sekreterinin Abhazya-Gürcistan sorunu Özel Temsilcisi Yohan VERBEK; Abhazya Dışişleri Bakanı Segey ŞAMBA ile buluştu.

Yohan  VERBEK; konuşmasında BM Güvenlik Komisyonu'nun New-York'ta yaptığı toplantı sonucunda aldığı kararda Abhazya-Gürcistan Sorunu Bölgesinde BM Barış Gücü'nün görevini 15 Ocak 2009 tarihine kadar uzattığını belirtti.

Sergey ŞAMBA; BM Barış Gücü ile arada sırada yapılan toplantılar ile Abhazya'nın sorunlarının çözümüne katkısının olamayacağını belirterek "sorunların çözümüne katkıda bulunulabilmesi için sık sık buluşulmalı ve konular üzerinde görüşmelerde bulunulmalıdır" dedi.

BM Genel Sekreteri Pan Gi MUN'un Özel Temsicisi  BM Barış Gücü'nün Abhazya için önemine vurgu yaparak, Sergey ŞAMBA'nın  BM. 63. kuruluş yıldönümü nedeni ile BM Genel Sekreteri Pan Gi MUN'a başarı ve tebrik mesajı iletmesinden dolayı memnun olduğunu belirtti.

Sergey ŞAMBA "bizler BM Barış Gücü'nün bölgedeki önemini biliyoruz. Devlet Başkaımız ve Dışişleri Bakanlığı olarak bizler bu konumu bir çok kere vurguladık" hatırlatmasında bulunarak "Abhazya ile ilgili sorunların çözümünde BM Barış Gücü'nün etkin katkıları olacağını ümit ediyorum" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.