RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Haziran 2015, Perşembe 19:05:34 tarihnde eklendi. 553 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba’dan Putin’e Kutlama

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI RAUL HADJİMBA, RUSYA FEDERASYONU DEVLETİ KURULUŞ GÜNÜ NEDENİ İLE VLADİMİR PUTİN’İ KUTLADI
Hadjimba’dan Putin’e Kutlama
11/06/2015. Suhum. 11 Haziran. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Rusya Federasyonu resmi kuruluş günü nedeni ile ilgili olarak Vladimir Putin’e kutlama mesajı gönderdi. (12 Haziran 1990)
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Resmi İnternet sitesinde yayımlanan Raul Hadjimba kutlama mesajı:

“Rusya, vatanseverlik, vatandaşlık bağları ile ülkelerine bağlı olan, büyük kültür ve gelenekleri ile güçlü bir birlik ve uyum içerisinde yaşayan çok uluslu devletlerinin kuruluşu olan bayramı büyük bir mutluluk içerisinde kutluyor.    

Sn. Vladimir Putin, Rusya halklarının anavatanlarına olan bağlılıkları, Büyük Rusya’nın yaratılması ve geleceğe güven içerisinde taşınması için, Rus halkının yaşamında huzur ortamının yaratılması için, uygulamış olduğunuz bireysel çabaları, bilimsel çalışmalarınızı bir özveri içerisinde yapmış olduğunuz çalışmaları kutluyorum. 

Birlik ve Stratejik Ortaklığımızın sağlam temeller üzerinde oturduğunun bilincindeyiz. Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu arasındaki tam dayanışmaya dayalı işbirliği çalışmalarımızın derinleştirileceği ve halklarımızın çıkarları doğrultusunda çok yönlü işbirliğimizin geliştirileceğinden eminim”
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.