RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mayıs 2015, Perşembe 16:40:55 tarihnde eklendi. 616 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kafkasya Rezerv Kullanımı

ABHAZYA VE RUSYA FEDERASYONU DEVLETİ SINIRINDA, DOĞAL KAYNAKLARIN ORTAK KULLANIMI TASLAK ANLAŞMASI “KAFKASYA REZERVİ” ONAYLANDI
Kafkasya Rezerv Kullanımı
21/05/2015. Suhum. 21 Mayıs. Apsnypress. Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti, Abhazya v e Rusya arasında ki sınır bölgesinde bulunan doğal kaynakların ortak kullanımını sağlayacak olan “Kafkasya Rezervi” adındaki anlaşma taslağını onayladı.
 
Anlaşmaya göre, taraflar arasında Ritsa Ulusal Parkı ve Kafkasya Devletleri Biyosver Rezervi içerisinde bulunan sınır alanlarındaki doğal kaynakların ortak kullanımına olanak sağlayacak. Anlaşmanın amacı – doğanın korunması ve Batı Kafkasya’nın tümünde bulunan biyolojik ve doğal çeşitliliğin korunması yanısıra, doğal kaynakların gerçekçi kullanımının sağlanması ve ayrıca, tüm biyolojik ve doğal nesnelerin izlenmesi için gerekli olan çalışmaların yaşama geçirilmesini sağlamaktır.
 
Başbakan Mikvabiya “Bilindiği üzere, devletler ve ülkeler arasında sadece siyasal sınırlar, doğa içerisinde kendisini farklı gösteriyor, buna bağlı olarak doğa içerisnde var olan ortak sorunların çözümü amacı ile bu projeyi tartışıyoruz ve çözüm için ortak çaba gösterilmesi gereken birçok alan bulunuyor” vurgulamasında bulundu.
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com         

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.