RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2015, Salı 12:42:52 tarihnde eklendi. 659 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Venezuela’ya Ziyaret

ABHAZYA CUMHURİYETİ HEYETİ, VENEZUELA’DA DÜZENLENEN “DÜNYA HALKLARI İLE DAYANIŞMA VE İŞBİRLİĞİ HAFTASI” ETKİNLİKLERİNE KATILIYOR
Venezuela’ya Ziyaret
19/05/2015. Suhum. 19 Mayıs. Apsnypress. Abhazya Cumhuriyeti Uluslararası Kültür ve Çalışma Merkezi (ACUKÇM) Müdürü Oleg Lakoba’nın Apsnypress Haber Ajansına verdiği bilgi üzere, Abhazya Cumhuriyeti heyeti, Venezuela Hükümeti ve Şehir Belediye Başkanlığı daveti üzerine, Venezuela’nın Başşehri Karakas’ta düzenlenen “Dünya Halkları ile Dayanışma ve İşbirliği Haftası” etkinliklerine katılıyor.
 
(ACUKÇM) Mütevelli Heyeti Başkanı Oleg Bartsitz başkanlığında oluşan Abhaz Heyeti içerisinde, Abhazya Cumhuriyeti dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Arshba, (ACUKÇM) Gelişim Müdürü Peter Beryoza, Viktoriya Kakaliya (ACUKÇM) Bilişim Müdürü, Artist ve şarkıcı Khibla Mukba ve “Kavkaz” Devlet Halk Dansları Topluluğu solistleri İnal Sabekiya ve Alhas Kutarba bulunuyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanının istemi üzerine hazırlanan Abhaz Heyeti Venezuela’nın Başşehir Karakas’ta 21 – 24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan “Dünya Halkları Dayaışma ve İşbirliği Haftası” döneminde çeşitli etkinliklerde Abhazya Kültürü’nün tanıtımını yapacak. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com         

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.