RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2015, Pazar 19:14:26 tarihnde eklendi. 518 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba’dan Lolua Yorumu

RAUL HADJİMBA “RAUL LOLUA İLE KİŞİSEL HERHANGİ BİR HUSUMETİM BULUNMUYOR”
Hadjimba’dan Lolua Yorumu
17/05/2015. Suhum. 15 Mayıs. Sputnik. Anjelika Benia. Abhazya Cumhuriyeti Devlet başkanlı Raul Hadjimba, 15 Mayıs Cuma günü düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin iç ve dış politikalar ile ilgili sorularına yanıt verdi. 
 
Raul Hadjimba, konuşmasında toplumu ilgilendiren ve endişelendiren tüm soruları içtenlikle yanıtlayacağını söyledi. 
 
Raul Hadjimba “Ben açığım. Ben sorunlar hakkında açık olarak konuşmaya hazırım. Bizler, toplumun rahatsız olduğu konuları görüşmek için buluştuk, söylemek gerekirse ve bunların arasında devlet başkanlığı da olmak üzere devlet yönetimi içerisinde neler oluyor” dedi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı, gazetecilerin İçişleri Bakanı Raul Lolua’nın görevinden istifa etmesi ile ilgili sorularını yanıtladı.
 
Raul Hadjimba “Açık olarak söylemek isterim ki, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar başarılı olmuştur, ancak ciddi eksiklikler de bulunuyordu. Bakan, birçok koundaki çalışmayı doğru olarak yorumlayamadı. İki kurum arasında oluşan, sorunların peşini bırakmamak gerekir, devlet düzenini korumak amacı ile iki kurum arasında var olan sorunları, yaşanan olay ile karıştırmamak gerekir. Ceza davası açıldı ve sonuna kadar sürdürülecektir” dedi.
 
Devlet Başkanı, ayrıca sözlerine gerekli düzenlemeler yapılacağı ve Başsavcılığın gerekli kontollerini sürdüreceğini ekledi. 
 
Hadjimba “İçişleri bakanı hakkında herkesin bilmesini isterim ki, benim kimse ile kişisel bir sorunum bulunmuyor. Ancak çalışma metodu sorunları vardır. Ancak tititzlik ve sertliği birbiri ile karıştırmamak gerekir. Bu sadece İçişleri Bakanlığı ile ilgili değildir, üzülerek belirtmek isterim ki diğer yasal organları da ilgilendirir. İki kolluk kuvvetinin durumuna gelince, kararname, o kurum yasal sınırlarını aştığı için, kaderini belirledi ve onu ortadan kaldırdı” dedi. 
 
Raul Hadjimba, 15 Mayıs 2015 Tarihinde imzaladığı kararname ile Beslan Khagba’yı İçişleri Bakanlığı görevine atadı.              
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/Abkhazia/20150516/1014699229.html#ixzz3aOFcDI6p
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.