RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2015, Pazar 10:37:51 tarihnde eklendi. 530 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba, Putin Görüşmesi Sonuçları

RAUL HADJİMBA, VLADİMİR PUTİN İLE “PSOU” SINIR KAPISININ KAPASİTESİNİN ARTTIRILMASINI GÖRÜŞTÜK
Hadjimba, Putin Görüşmesi Sonuçları
17/05/2015. Suhum. 16 Mayıs. Sputnik. Anjelika Beniya. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, 16 Mayıs Cumartesi günü basın toplantısı düzenledi. Raul Hadjimba, gazetecilerin 15 Mayıs Cuma günü Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Sochi’de yapmış olduğu görüşme ile ilgli soruları yanıtladı.
 
Raul Hadjimba, Abhazya Devleti için bazı önemli konularına çözüm bulmak amacı ile toplantı düzenlendiğini belirterek, bunların içerisinde “Psou” Devle Sınır kapısının yaya ve araç geçişindeki kapasitesinin artıtılma koşulları ile ticari malların geçirilişindeki gümrük konularını görüştüklerini belirtti.
 
Raul Hadjimba “Bizler, sınırdan geçişlerin kapasitesini arttırmak amacı ile görev yapan sınır muhafızlığı, gümrük kontrolörleri ve diğer çalışan personel sayısının artırılma koşullarını görüştük. Demiryolu ile taşımacılığının kapasitesinin arttırılması konularını da görüştük. Bu sayede sınır kapısındaki yığılma hafiflemiş olacaktır” dedi.
 
Toplantıda, Hadjimba ve Putin, ayrıca ithalat programı uygulamaları, Rus yatırımlarının Doğu Abhazya’ya çekilmesi ve daha birçok konuyu görüştüler.       
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/Abkhazia/20150516/1014702029.html#ixzz3aNSADWwp
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.