RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2015, Cuma 19:45:02 tarihnde eklendi. 582 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba, Putin İle Görüştü

RAUL HADJİMBA VE VLADİMİR PUTİN, SOCHİ’DE GÖRÜŞTÜ
Hadjimba, Putin İle Görüştü
15/05/2015. Sochi. 15 Mayıs. Apsnypress. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in daveti üzerine Sochi şehrine çalışma ziyaretinde bulundu. İki devlet başkanı arasındaki buluşma, Rusya Devlet Başkanlığı Rezidansında gerçekleşti. Toplantı, Abhazya ve Rusya arasında gerçekleştirilen “İşbirliği ve Stratejik Ortaklık” Antlaşması çerçevesinde gerçekleşti.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vladimir Putin “İiki ülke arasında imzalanan anlaşmanın bir dizi belgesi bulunuyor ve bence hepsi çok önemli ve kapsamşı bulunuyor. Hoş Geldiniz!”
 
Raul Hadjimba, konuşmasının başında, Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin 70. Yıl Kutlamalarından dolayı yapılan davet nedniyle Vladimir Putin’e teşekkür etti. Kızıl Meydan’daki resmi geçit töreninin sadece Abhazya heyetini değil, tüm dünya toplumunu etkilediğini sözlerine ekledi.
 
Raul Hadjimba “Rusya ve Abhazya arasında imzalanan “İşbirliği ve Stratejik Ortaklık” antlaşmasının imzalanmasından bu yana hükümlerin uygulanması amacı ile ilgili olarak bir dizi yeni anlaşma imzalandı. “Emeklilik koşullarının sağlanması”, “devlet çalışanlarının ücretlerinin belli kategorilerde arttırılması”, Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu İçişleri güvenlik güçleri, savunma alanlarında ve ayrıca sınırların korunması konusundaki işbirliği etkin bir biçimde sürdürülüyor. Ülkelerimiz arasındaki ilişkiler etkin bir biçimde gelişiyor ve bizler kendi tarafımızca bu ilişkilerin en rahat ve uygun bir biçimde sürüdürlmesi için her şeyi yapıyoruz. Abhazya halkı, Vladimir Vladimirovich, size, ülkemize karşı göstermiş olduğunuz sürekli ilgi ve desteğiniz için teşekkür etmektedir” vurgulamasında bulundu. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com           

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.