RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2015, Çarşamba 14:49:19 tarihnde eklendi. 1270 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Plajları Hazır

ABHAZYA SAHİLLERİ, TURİZM SEZONUNA HAZIR DURUMA GETİRİLİYOR
Abhazya Plajları Hazır
13/05/2015. Suhum. 13 Mayıs. Apsnypress. Abhazya Cumhuriyeti’ndeki tüm plajlar, 15 Mayıs’ta başlayacak olan yeni tatil sezonuna hazırlanıyor. Abhazya Cumhuriyeti Acil Kurtarma Teşkilatı (МЧС) Küçük Tekneler Devlet Müfettişliği Başkanı Tengiz Basariya konu hakkında apsnypress haber jansına bilgi verdi.
 
Tengiz Basariya “Özel plajlarda, cankurtaran malzemeleri ve küçük can kurtarma tekneleri (en az üç), ilk yardım odası gibi yapıların bulunması zorunludur. Duşlar, tuvaletler, kabinler temiz olmalı ve cankurtaranların bulunması zorunludur. Bu koşulları yerine getrimeyen plajlar kapalı olacaktır” dedi. 
 
Tengiz Basariya’ya göre, denizde boğulma olaylarında %80 oranında aşırı alkol kullanımından kaynaklandığını, bu yüzden plajlarda kesinlikle alkol kullanılmaması gerektiğini ve alkol satışının yasaklandığını belirtti. Tatilcilerin ve işletnme sahiplerinin, genellikle bu nedenden dolayı yaşanan ölüm olaylarını gözardı ettiklerinide belirtti.
 
Abhazya Acil Kurtarma Teşkilatı (МЧС) Denizcilik Daireleri, Oçamçıra, Gagra, Suhum şehir bölgelerinde çalışmakta ve bünyelerinde sürat teknesi, deniz motoru, olay yerine çabuk ulaşabilecek dalış ekipleri hazır olarak görev yerlerinde beklemektedir.
 
Apsnypress: Abhazya Cumhuriyeti’nde SSCB döneminde 30 adet bulunan plaj sayısı bugün için 120’den fazla olarak turistlere hizmet vermektedir. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com      

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.