RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Mayıs 2015, Cuma 15:46:10 tarihnde eklendi. 580 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba Moskova’da

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI RAUL HADJİMBA, MOSKOVA’DA DÜZENLENECEK OLAN RESMİ TÖRENLERE KATILIYOR
Hadjimba Moskova’da
08/05/2015. Suhum. 8 Mayıs. Apsnypress. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Moskova’da düzenlenecek olan Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin 70. Yıldönümü törenlerine katılmak amacı ile bugün Moskova’ya geldi. 
 
8 Mayıs – Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından törenlere katılmak amacı ile Moskova’ya gelen  yabancı ülke devlet başkanları onuruna verilecek olan yemeğe katılacak.
 
9 Mayıs – Raul Hadjimba, sabah, 1941 – 1945 Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi 70. Yıldönümüne katılmak amacı ile Moskova’ya gelen yabancı ülke devlet başkanları ile birlikte Kremlin’e gelecek. 
 
Rusya Federasyonu Devlet Başkanı tarafından karşılanacak olan Raul Hadjimba, yabancı ülke devlet başkanları ile birlikte 1941 – 1945 Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi 70. Yıldönümü Resmi Geçit Töreni’ne katılmak üzere Kızıl Meydan’daki remi protokol tribününe geçecek.
 
Raul Hadjimba, resmi geçit töreni sonrasında, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı ve yabancı ülke devlet başkanları ile birlikte Aleksandr Bahçesi’nde bulunan Meçhul Asker Anıtı’na çiçek bırakacak.
 
Raul Hadjimba, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı ve diğer yabancı ülke devlet başkanları ile birlikte törenin son bölümüne katılmak üzere, Kızıl Meydan’da düzenlenecek olan Büyük Zafer Konseri’ne katılacak. 
 
10 Mayıs – Raul Hadjimba, 1941 – 1945 Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi 70. Yıldönümü Anısına, Abhazya Kültür ve Tarihsel Mirası Koruma Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti Rusya Büyükelçiliği, Abhazya’nın Rusya’daki Ticaret Temsilciliği ve Moskova Abhaz Diasporası Birliği tarafından desteklenen, Abhazya Cumhuriyeti’nin VDNH (ВДНХ) Parkında bulunan Abhazya Uluslararası Kültür ve İş Merkezi’nde düzenlenecek olan özel şenliği katılacak. 
 
Raul Hadjimba ve Abhazyalı Büyük Vatanseverlik Savaşı Gazileri, birlikte “Abhazya, Büyük Vatanseverlik Savaşı’nda” adı altındaki fotoğraf sergisini açacak.
 
Raul Hadjimba ve Abhazya’lı Büyük Vatanseverlik Savaşı Gazileri, Abhazya’nın tanınmış opera ve folk şarkıcıları ile Abhaz ulusal halk oyunları topluluğu tarafından düzenlenecek olan “Abhazya Savaşı Yıldızları” adlı konser programına katılacak. 
 
Raul Hadjimba’ya gezi sırasında Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Yönetimi Başkanı Astamur Taniya ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Konseyi Başkanı Zurab Marganiya eşlik ediyor.
 
Kaynak: Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Resmi İnternet Sitesi. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.