RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Mayıs 2015, Salı 14:02:07 tarihnde eklendi. 574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

II. Dünya Savaşı Zaferi Konseri

BÜYÜK VATANSEVERLİK SAVAŞI ZAFERİ’NİN 70. YILDÖNÜMÜ ANISINA ABHAZ SANATÇILAR MOSKOVA - VDNH ABHAZYA SERGİ BİNASINDA KONSER DÜZENLİYOR
II. Dünya Savaşı Zaferi Konseri
05/05/2015. Suhum. 5 Mayıs. Abhazya – İnform. Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin 70. Yıldönümü kutlamaları  nedeni ile 10 Mayıs 2015 Tarihinde Moskova – VDNH (ВДНХ) Abhazya Cumhuriyeti Sergi Binası’nda MSİ 13:00’de konser düzenleniyor.
 
Moskova – VDNH (ВДНХ) Abhazya Sergi Binasında düzenlenecek olan konser programı onur konukları içerisinde, Abhazya ve Moskova’lı Büyük Vatanseverlik Savaşı Gazileri, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba başkanlığındaki Abhazya Devlet Heyeti, Dost ülkelerin Büyükelçileri ve temsilcileri ve ayrıca, Moskova’da yaşayan Abhaz Diasporası Temsilcileri hazır bulunacak.
 
Konser programı – Moskova “Helikon – Opera” «Геликон-опера» Klasik Müzik ve Opera Sanatçısı, rusya Onur Sanatçısı, Abhazya Ulusal Sanatçısı Alisa Gitsba, Aldona Tskua, Elena Ankvab, Nana Cherkeziya, Saida Gobechiya, Amra Bargandjiya.
 
Ramina Zade, Batal Sakaniya, Timur Khagba ve Denis Khagba’dan oluşan, Gudisa Ferzba’dan oluşan “Per4MEN” adlı dörtlü, Gudşsa Ferzba yönetiminde savaş yıları şarkılarını seslendirecek.
 
Kandid Tarba yönetmenliğindeki, Abhazya Cumhuriyeti Devleti Halk Dansları Topluluğu “Kavkaz” Abhaz ve Kafkas halk danslarını sunacak.
 
Özel konuk olarak ünlü şarkıcı ve söz yazarı Villy Tokarev “Вилли Токарев” konser verecek.
 
Konser programı, Abhazya Cumhuriyeti Uluslararası kültür – İş Merkezi ve Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçiliği ile birlikte Abhazya Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu’ndaki Ticaret Temsilciliği ve Moskova Abhaz diasporası Temsilcileri desteği ile oluşturuluyor.
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.