RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Nisan 2015, Pazartesi 11:03:31 tarihnde eklendi. 606 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjımba, Karaçay Çerkes’e Gidiyor

RAUL HADJİMBA, ABHAZYA CUMHURİYETİ 1. DEVLET BAŞKANI VLADİSLAV ARDZINBA ANISINA DÜZENLENECEK OLAN TÖRENE KATILMAK İÇİN KARAÇAY – ÇERKES’E GİDİYOR
Hadjımba, Karaçay Çerkes’e Gidiyor
27/04/2015. Suhum. 27 Nisan. Sputnik. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Karaçay – Çerkes Cumhuriyeti’ne resmi çalışma ziyaretine gidiyor. Raul Hadjimba ziyaret sırasında Abhazya Cumhuriyeti’nin 1. Devlet Başkanı Vladislav Ardzınba anısına düzenlenecek olan geceye de katılacak.
 
Raul Hadjimba, ziyretinde Karaçay – Çerkes Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raşid Temrezov, hükümet yetkilileri ve Karaçay – Çerkes parlamentosu milletvekilleri ile görüşecek. Raul Hadjimba aynı zamanda 1992 – 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı Gazileri ve şehit gönüllülerin aileleri ve sivil toplum kuruluşları ile de görüşecek.
 
Raul Hadjimba’nın resmi ziyaretinde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Konseyi Sekreteri Muhammed Kilba, Abhazya Ulusal Olimpiyat Komitesi Başkanı Valery Arşba, Dünya Abhaz – Abazin Kongresi Genel Sekreteri Gennady Alamia ve Hripsh Djopua hazır bulunuyorlar. 
 
Raul Hadjimba tarafından Karaçay – Çerkes Cumhuriyeti’ne düzenlenecek olan resmi ziyaret 28 – 29 Nisan 2015 Tarihleri arasında gerçekleştirilecek.        
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/Abkhazia/20150427/1014524668.html#ixzz3YUeSaXOw
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.