RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Nisan 2015, Cuma 10:52:09 tarihnde eklendi. 542 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKPM’den Atak

AVRUPA KONSEYİ PARLAMENTERLER MECLİSİ (PACE), ÇÖZÜMLENMEYEN SORUNLARIN İZLENMESİ İÇİN ALT KOMİTE OLUŞTURUYOR
AKPM’den Atak
24/04/2015. Suhum. 23 Nisan. Sputnik. RIA Novosti Haber Ajansı tarafından verilen bilgiye göre, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi “AKPM” (PACE) tarafından alınan kararla, çözümlememeiş sorunların bulunduğu konuların incelenmesi amacı ile bir alt komite oluşturulacak.
 
AKPM (PACE) çalışanı tarafından “Avrupa Konseyi üyeleri arasında var olan çözülememiş sorunların incelenmesi amacı ile yeni bir alt komite kurulacak” bilgisi verildi.
 
Yeni oluşturulacak olan alt komite, yapmış olduğu çalışmaları, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi “AKPM” (PACE) tarafından oluşturulan İzleme Komitesi ile işbirliği halinde sürdürecek.  
 
AKPM (PACE) çalışanı sözlerine “Yeni komitenin temel amacı, var olan sorunların çözümünde parlamenter demokrasi yöntemleri dışında başka mekanizmaların kurulmasını gündeme getirmeyecek” bilgisini ekledi.
 
AKPM (PACE) çalışanı, Alt Komitenin, çözümlememiş sorunların arasında bulunan, Dağlık Karabağ sorunu, Güney Osetya ve Abhazya sorunları, Kuzey Kıbrıs sorunu, Pridnestroviya sorunlarının yanı sıra, Kırım ve Doğu Ukrayna2daki sorunların çözümü için çalışacak.       
 
Kaynak: Sputnik Абхазия: http://sputnik-abkhazia.ru/world/20150423/1014502428.html#ixzz3YD0yXG1T
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.