RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Nisan 2015, Perşembe 12:10:05 tarihnde eklendi. 566 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lukashenko, Gürcistan’da

BELARUS DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR LUKASHENKO, GÜRCİSTAN’A İLK RESMİ ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Lukashenko, Gürcistan’da
23/04/2015.Suhum. 23 Nisan. Sputnik. RIA Novosti Haber Ajansı’nın bildirdiğine Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukashenko Gürcistan’a ilk resmi ziyaretini gerçekleştiriyor. Ziyaret sırasında iki ülke arasında ekonomik, kültürel ve diplomatic konularda bir dizi anlaşmanın imzalanması bekleniyor.
 
Gürcistan Devlet Başkanlığı Yönetimi Sorumlusu David Pataraya konu hakkında “Bizlerin, Belarus ile çok iyi ilişkilerimiz bulunuyor, iki ülke arasındaki ekonomik, kültürel ve isyasi ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunması amacı ile bir dizi resmi anlaşma imzalanacaktır” açıklamasında bulundu.
 
Gürcistan Dışişleri Bakanı Tamara Beruchashvili, Lukashenko’nun Tiflis ziyaret ile iki ülke arasında ki ilişkilerde yeni bir aşamaya geçileceiğini belritti.
 
Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukashenko, 22 Nisan Çarşamba günü, iki günlük resmi ziyarette bulunmak amacı ile Gürcistan’a gitti. Aleksandr Lukashenko, Gürcistan Devlet Başkanı Giorgi Margvelashvili ve Başbakan Irakli Garibashvili ile görüşmelerde bulunacak ve ikili anlaşmalar imzalayacak. 
 
(Not: Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukashenko’nun Gürcistan, Abhazya ve gtüney Osetya ile ilgili ilginç açıklamalarını Abhazyam.comdaki bir çok haber bülteninde görülebilir. Bilindiği üzere Aleksandr Lukashenko, AB’li diplomatların Abhazya’nın bağımsızlığını tanımamaları konusunda Tehdit aldıklarını açıklamıştı. Ayrıca, bugün için hala Lukashenko’nun önünde Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanıması için talep mektupları bulunuyor. Bknz: http://www.abhazyam.com/haber/1357/belarusa-tehdit.html   - Abhazyam.com )     
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.