RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Nisan 2015, Çarşamba 08:33:24 tarihnde eklendi. 364 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Chirikba, Antti Turunen Görüşmesi

VYACHESLAV CHİRİKBA “CENEVRE GÖRÜŞMELERİNİN TEMEL AMACI TARAFLAR ARASINDA GÜÇ KULLANIMINI YASAKLAYAN ANLAŞMANIN İMZALANMASIDIR”
Chirikba, Antti Turunen Görüşmesi
22/04/2015. Suhum. 21 Nisan. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, Güney Kafkasya’da güvenlik ve istikrarın sağlanması amacı ile Cenevre’de sürdürülen görüşmelerin eş başkanları olan BM Eş Başkanı Antti Turunen, Cenevre görüşmeleri BM Özel Temsilcisi Hailu Mamilo ile görüştü. Görüşmede Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Taniya ve Dışişleri Bakan Danışmanı Lasha Ashuba2da hazır bulundular. 
 
Toplantı sırasında taraflar, Cenevre görüşmelerini ele aldılar ve özellikle 30 Haziran – 1 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak olan 32. Tur görüşmeleri gündemi üzerinde görüş alışverişinde bulundular.
 
Vyacheslav Chirikba, Cenevre görüşmelerinin temel amacının taraflar arasında güç kullanılmaması anlaşmasının imzalanması olduğunu belirterek, Cenevere görüşmelerinde Abhazya tarafının konumunu dile getirdi.
 
Görüşme sırasında 17 – 18 Mart 2015 tarihinde yapılan 31. Tur görüşmelerinin sonuçları üzerinde duruldu. V. Chirikba, görüşmeler sırasında Gürcü heyetinin yapıcı olmayan davranış biçimleri ile görüşmelerin en yüksek konumda sürdürülememesinden dolayı duymuş olduğu üzüntüyü dile getirdi. 
 
Antti Turunen, Cenevre’de sürdürülen görüşmelerin ve karşılıklı diyaloğun sürdürülmesi gerektiği konusundaki görüşlerini dile getirdi. 
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com    

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.