RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Nisan 2015, Pazar 12:17:52 tarihnde eklendi. 586 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nauru’dan Abhazya’ya Ziyaret

NAURU CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKAN YARDIMCISI ADEANG DAVİD UAYAU, ABHAZYA CUMHURİYETİ2Nİ ZİYARET ETTİ
Nauru’dan Abhazya’ya Ziyaret
19/04/2015. Suhum. 18 Nisan. Nauru Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Adeang David Uayau başkanlığındaki Nauru Heyeti Abhazya Cumhuriyeti’ni ziyaret ediyor. Nauru Cumhuriyeti’nin Abhazya Cumhuriyeti’ne ilk resmi ziyaret oluyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, Nauru Heyeti ile bir toplantı düzenledi. Chirikba toplantıda, iki cumhuriyet arasında yakın ilişki kurulması için her konuyu ele alacaklarını ve Nauru Cumhuriyeti tarafından yapılan bu ilk resmi ziyaretin ilişkilerin geliştirilmesinde önemli bir adım olduğunu belirtti. 
 
Nauru Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Adeang David Uayau, kendilerine karşı yapılan sıcak karşılama için teşekkürlerini belirterek, Abhazya ile Nauru arasında ilişki kurulması için bir çok koşulun var olduğuna dikkat çekti.
 
Nauru Devlet Başkan Yardımcısı “Bizler, Uluslararası Parlamentolar Birliği ve Pasifik Asya Birliği Parlamentolar Birliği üyesi bir ülkeyiz. Eğer kabul gösterirseniz, bu alanlarda sizlerin istemlerinizi temsil etmek isteriz” dedi.
 
Nauru Parlamentosu Başkan Yardımcısı Akua Renin Randolph, Abhazya Cumhuriyeti’nin Nauru Cumhuriyeti’nde açacağı resmi temsilcilik ilşe ilişkilerin daha yakın hale geleceğini belirtti.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı, Nauru Cumhuriyeti ile ilişkilerin geliştirilmesinin önemini belirterek sürdürülmesinin gerektiğini vurguladı.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, küçük ulusların, büyük uluslarara nazaran birbirilerini daha iyi anladıklarını belirtti. Vyacheslav Chirikba, Abhazya’nın uluslararası alanda tanınması için destek verilmesinin önemine vurgu yaptı. 
 
Kaynak: http://apsny.ru/news/index.php?ID=15121
 
www.abhazyam.com     

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.