RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 08:33:26 tarihnde eklendi. 612 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şamba'dan toplantılara eşit düzeyde katılırız

SERGEY ŞAMBA "ABHAZYA; TOPLANTILARA EŞİT DÜZEY ÜLKELER STATÜSÜNDE KATILACAKTIR" DEDİ
Şamba'dan toplantılara eşit düzeyde katılırız 29/10/2008. Abhazya Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA'nın REGNUM Haber Ajansı'na bildirdiğine  göre AB'nin Gürcistan Özel Temsilcisi Piyer MORREL, Abhazya'yı ziyarete geliyor.

Piyer MORREL; Abhazya ziyaretinden sonra Güney Osetya ve Gürcistan'a da gidecek. Piyer MORREL; Moskova'da Rus Heyeti üyeleri ile Cenevre'de Kafkasya'nın güvenliği nedeni ile yapılan toplantı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sergey ŞAMBA; Abhazya olarak sorunların çözülemediği düşüncesinde olduklarını belirterek "Bugün için, AB Barış Gözlemcilerini, evet diğer sorunları da elbette "görüşmek" bizim içn mümkündür. Ancak, bizim önerilerimiz -  gerçekçi, açık ve uygulanabilir, boşlukta ve hayalci olmayan önerilerdir. sorunların çözümüne katkıda bulunan önerilerimiz, bazı karşı önerlier ile sorunlar çıkılamaz duruma düşürülmüştür" dedi.

Sergey ŞAMBA; Abhazya'nın görüşmelerde eşit düzeyde katılımcı olacağını belirterek "aksi durumda, sorunların çözümünü kendimiz çözeceğiz, daha önce olduğu gibi, yeni stratejik ortaklık kurduğumuz Rusya ile birlikte" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.