RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Nisan 2015, Cuma 09:26:38 tarihnde eklendi. 1938 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nugzar Ashuba STK Kurdu

ABHAZYA’DA “İYİ YAŞAM” “ABZANHARA” "Абзанхара" ADINDA YENİ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU KURULDU
Nugzar Ashuba STK Kurdu
03/04/2015.Suhm. 2 Nisan. Naala Avidzba. “Amtsakhara Partisi eski siysi Konsey Üyesi Nugzar Ashuba tarafından “Abzahara” "Абзанхара" adında yeni bir STK kuruldu.
 
“Abzanhara” "Абзанхара" STK Yönetim Kurulu Başkanı Nugzar Ashuba, sunum konuşmasında, organizasyonun ülkenin güncel sorunlarını tartışmak ve çözüm yollarını geliştirlmesini planladığını açıkladı.
 
Ashuba “Organizasyon, topum içerisnde var olan sorunların ve devlet yapısının objektif değerlendirmelerini yapmak ve bu çözümlerin medya yayın kuruluşları ile paylaşma niyetinde bulunuyor” dedi.
 
“Abhzanhara” "Абзанхара" STK, bu amaçla, yurt dışından olmak üzere siyaset bilimciler, ekonomistler ve farklı yapılardaki uzmanların geniş katılımı ile yuvarlak masa toplantıları ve konferanslar düzenleyerek tartışma platform yaratmayı planlıyor.
 
Ashuba, ülkede yaşanan her siyasi seçim sonrasında, Abhaz toplumu içerisinde siyasi ayrışmaların yaşandığını ve bir tepki doğduğunu belirterek “Toplumun, geniş bir katılımla var olan yaşamsal sorunların olgun bir biçimde tartışma ortamı içerisnde çözüme ulaşmasına katkı sunmak istiyoruz” dedi.
 
Ashuba, organizasyonun bu aşamada hiçbir siyasi isteminin bulunmadığını belirterek “Bu organizasyonun siyasi bir yapı haline geçmesini istemiyorum” dedi. 
 
Nugzar Ashuba, “Amtsakhara” "Амцахара" Partisi Siyasi Konseyinde katılımcı olarak bulunacağını ve parti üyeliğinden ayrıldığını açıkladı.  
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/news/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.