RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Mart 2015, Pazartesi 12:44:23 tarihnde eklendi. 953 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alen Avidzba Antalya’da

GENÇ ABHAZ TENİSÇİ ALEN AVİDZBA, ANTALYA’DA DÜZENLENEN “Gd Tennis Cup 2015” TURNUVASI’NA KATILIYOR
Alen Avidzba Antalya’da
30/03/2015. Suhum. 30 Mart. Sputnik. Robert Djopua. Genç Abhaz Tenisçi Alen Avidzba, Sputnik Haber Ajansı Muhabiri’ne yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Antalya şehrinde, genç tenisçiler arasında düzenlenen “Gd Tennis Cup 2015” Turnuvasına katılıyor. Turnuva 30 Mart  - 05 Nisan 2015 Tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
 
Alen Avidzba “Turnuva’da çok güçlü rakipler bulunuyor. Bu yüzden turnuvayı kazanmak çok zor olacak. Finale ulaşmak için beş karşılaşma yapacağım ve elbette ki bunların tamamını kazanrak finale ulaşmak için çalışacağım” dedi.
 
15 yaşında bulunan genç tenisçi, turnuvada zfer elde etmenin dünya sıralamasında ki konumunun güçlenmesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Alen Avidzba, bugüne kadar yapmış olduğu karşılaşmaların sonucuna göre kendisinin yaş gurubu içerisinde dünyanın en iyi 10 genç tenisçisi arasında bulunduğunu belirtti.
 
Genç Tenisçi “Bu zor turnuvaya hazırlandım. En üst dereecede gücümü vermek istiyorum. Bu gücüm sayesinde başarı kazanacağımı düşünüyorum” dedi.
 
Abhazya Cumhuriyeti’nin Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi İnar Gitsba, Sputnik Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, Büyükelçilik olarak Alen Avidzba’nın tenis turnuvasındaki mücadelesine destek verdiklerini belirtti. Alen Avidzba’nın turnuva masraflarının, Türkiye Abhaz Diasporası’ndan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir iş adamı tarafından karşılandığını söyledi.
 
İnar Gitsba “Alen’in çok yetenekli bir tenis sporcusu olarak bir çok zafer kazandığını ve gekecekte de dünya da başarılı bir tenisçi olarak söz sahibi olacağına inanıyorum” dedi. 
 
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 2004 Tarihinden itibaren 19 Yaş alltı tenisçilerin katılımı amacı ile düzenlenen “Gd Tennis Cup 2015” Tenis Turnuvası, Antalya’da her yıl düzenlenmektedir. Turnuva 30 Mart Pazartesi günü başlayacak ve 5 Nisan Pazar günü sona erecek.
 
Not: Abhazyam.com olarak genç Abhaz Tenisçi Alen Avidzba’ya “Gd Tennis Cup 2015” Tenis Turnuvasında başarılar diliyoruz.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/world/20150330/1014262071.html
 
www.abhazyam.com            

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.