RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mart 2015, Cuma 12:32:06 tarihnde eklendi. 859 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Karateciler Dünya’ya Açılıyor

ABHAZ KARATECİLER, MAYIS AYINDA İSTANBUL’DA DÜZENLENECEK OLAN DÜNYA KARATE ŞAMPİYONASINA ABHAZYA BAYRAĞI İLE KATILABİLECEK
Abhaz Karateciler Dünya’ya Açılıyor
27/03/2015. Suhum. Apsnypress. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Rusya Federasyonu’nda Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın 70. Yıldönümü anısına düzenlenen V. Rusya Karate Şampiyonası’na katılan Abhaz Karete Sporcuları ile bir araya geldi.
 
Şampiyonada, Sima Haraziya (18 yaş üstü Fukugo kadınlar kategorisi) Bronz Madalya ve Daur Tarba (12 – 13 Yaş Gurubu Fukugo Erkek Kategorisi) Bronz Madalya kazandılar.Abhaz karate sporcuları elde etmiş oldukları derecelerle Mayıs Ayı’nda İstanbul’da yapılacak olan IJKA Dinya Karate Şampiyonası’na katılma hakkını elde ettiler.
 
Abhazya Cumhuriyeti Karate Federasyonu Başkanı Ahra Abukhba konuşmasında “Rusya Karate Federasyonu Başkanı Aleksandr Chichvarin – Türkiye’de düzenlenecek olan şampiyonada kendi bayrağımız ile katılmamız konusunda mümkün olan her türlü desteği vereceklerini söyledi” açıklamasında bulundu.
 
Ahra Abukhba ayrıca, Abhaz Karatecilerin Ağustos ayında Tokyo’da düzenlenecek olan WSKF Dünya Karate Şampiyonası ve Eylül ayında Sapporo’da düzenlenecek olan KWF Dünya Karate Şampiyonasına davet edildiklerini, ancak bu turnuvalar için gerekli olan finans desteğinin henüz hazır oladığını belirtti.
 
Devlet Başkanı Raul Hadjimba, devletin, gençlerimizin spor alanlarındaki çalışmalarının desteklenmesi için he zaman yanında bulunması gerektiğini belirterek “Bizler, spora her zaman için en yüksek değeri vermek ve bayrağımızı göndere çeken sporcularımızı desteklemekle görevliyiz. Bazı insanlar bunu beğenir, ya da beğenmez, bunu hesaba katmak zorundayız. Bu başarıları görmek ve güçlendirmek bizim için önemlidir” dedi. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com           

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.