RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mart 2015, Salı 11:35:18 tarihnde eklendi. 655 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova’da Abhazya Gecesi

MOSKOVA’DA DÜZENLENEN ABHAZYA GECESİ’NE FİLİSTİN BÜYÜKELÇİSİ’DE KATILDI
Moskova’da Abhazya Gecesi
24/03/2015. Suhum. 24 Mart. Apsnypress. Moskova Abhazya Diasporası Birliği Basın Servisi’nden verilen bilgiye göre, Moskova Abhaz Diasporası yıllık toplantısı gerçekleştirildi. 
 
Moskova’da düzenlenen yıllık Abhaz Diasporası Toplantısına, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi Igor Ahba, Dünya Abhaz – Abazin Kongresi Genel Başkanı Taras Şamba, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Temsilcileri ve Filistin Halk Cumhuriyeti rusya Federasyonu büyükelçisi ve yabancı ülke diplomatları katıldılar.
 
Toplantının bir parçası olarak Konser programı düzenlendi, konser programında, Abhaz Halk Dansları Topluluğu “Amtsabaz” «Амцабз», Adıge Halk Dansları Topluluğu “Cherkesiya” «Черкессия», Caz Gurubu “TIM Band” tarafından dünyaca ünlü caz şarkıları ve Abhaz şarkıları izleyicilere sunuldu.
 
Moskova Abhaz Diaspora Birliği Başkanı Beslan Agrba “Bu tür toplantıların Moskova’da düzenlenmesi çok önemlidir ve Abhaz Diasporası’nın ayrılmaz bir parçasıdır. Abhaz ulusunun ve onun zengin halk kültürünün sürdürülmesi için gereklidir” dedi.
 
Kaynak: www.abhazyam.com 
 
www.abhazyam.com       

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.