RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mart 2015, Cumartesi 13:13:26 tarihnde eklendi. 662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Abhaz Diplomatlar

MOSKOVA'DA, ABHAZ VE RUS GENÇ DİPLOMATLAR ARASINDA, İŞBİRLİĞİ ANTLAŞMASI İMZALANDI
Genç Abhaz Diplomatlar
21/03/2015. Moskova. 20 Mart. Sputnik. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Birliği Başkanı Amina Lazba, Sputnik Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, Moskova’da, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Birliği ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Birliği arasında işbirliği anlaşması imzalandı.
 
Amina Lazba “Abhazya ve Rusya Federasyonu genç diplomatları arasında imzalanan bu antlaşma, ülkemiz tarihinde bir ilk olarak yerini almıştır. Bence, bu antlaşma ile Abhazya ve Rusya arasındaki ilişkilerin başarılı bir biçimde geliştirilmesi anlamında önemli ve anlamlı biro lay gerçekleştirilmiştir. Ülkelerimiz arasında sürekli olarak genişleyen bir çalışma ilişkisinin onayı anlamına da gelmektedir” dedi. .
 
Amina Lazba’ya göre, Abhazya ve Rusya Federasyonu Genç Diplomatları arasında imzalanan bu antlaşma sayesinde, diğer ülkelere ait olan genç diplomatlar birlikleri ile karşılıklı ilişkilerin kurulmasında, uluslararası ve bölgesel konularda diğer ülkelerin genç diploatları ile, ve ayrıca Avrasya ülkelerindeki genç diplomatlarla çeşitli uluslararası toplantılar düzenlenmesine ve katılımına destek sağlananacaktır.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri bakanlığı Genç Diplomatlar Birliği Başkan Yardımcısı Lasha Ashuba, Abhazya ve Rusya Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatları arasında yapılan bu antlaşma nın, iki ülke gençlik temsilcileri açısından önemli bir olay olduğunu söyledi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Birliği, Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba tarafından alınan karar ile, 17 Nisan 2014 Tarihinde kuruldu.           
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/world/20150320/1014203608.html#ixzz3V0PShz6p
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.