RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Mart 2015, Cuma 18:42:31 tarihnde eklendi. 1084 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rapunzel Çizgi Filmi

RAPUNZEL ÇİZGİ FİLMİ’NİN, ABHAZ DİLİNDE SESLENDİRİLMESİ YAPILDI
Rapunzel Çizgi Filmi
20/03/2015.  Suhum. 20 Mart. Abhazya – İnform. “Rapunzel: Karmaşık Öykü” (Tangled) adlı çizgi filmi Abhaz Dilinde dublajı yapıldı. Filmin, Suhum R. Gumba Flarmoni’de izleyicilere sunumu yapıldı.
 
Amerikan Disney patently, uzun metrajlı müzikal çizgi filmin çekimi, 2010 yılında, Nathan Greno ve Byron Howard tarafından yapıldı.
 
500 kişilik seyirci kapasitesine sahip olan R. Gumba Flarmoni binası, küçük çocuklar ve ailelerin büyük ilgisini gördü. Film organizatörleri tüm aileler için, yeni matinelerin düzenleneceğini açıkladılar. 
 
Abhazya Dilini Geliştirme Vakfı Başkanı Gunda Kvbitsiniya, Abhazya – İnform Haber Ajansı Muhabirine yaptığı açıklamada, “Bizler, filmin çekimi için ‘Apsuafilm’ ve Abhaz Dilini Geliştirme Vakfı olarak ortaklaşa çalışarak dublaj işleimini gerçekleştirmekten dolayı oldukça mutluyuz” dedi.
 
Filmin dublajını gerçekleştiren rejisör Vyacheslav Ablotiya “Bu gerçekleitirmiş olduğumız 17. Film dublajı. Çalışmalarımız yedi ay sürdü. En çok zorlandığımız konu müzikal şarkıların dublajı sırasında oldu” açıklamasında bulundu. 
 
Rejisör, filmin dublajında çalışan herkesi kutlayarak çalışmaları nedeni ile teşekkür etti. Film Ana Kahramanı Flynn Ryder’I Alhas Manargiya (Abhazya Kültür Bakan Yardımcısı), Rapunzel sesi ve şarkılarını ise şarkıcı ve gazetexi Saida Gabniya seslendirdi. Filmin diğer rollerini ise tanınmış Abhaz sanatçılar Roman Sabua, Marina Arstaa ve Sandrik Ablotiya seslendirdiler. 
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.