RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mart 2015, Salı 17:12:26 tarihnde eklendi. 522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba – Tkhakusinkov Buluşması

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI RAUL HADJİMBA, ADIGEY CUMHURİYETİ’Nİ ZİYARET EDİYOR
Hadjimba – Tkhakusinkov Buluşması
17/03/2015. Suhum. 17 Mart. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, başkanlığındaki Abhaz Heyeti Adıgey Cumhuriyeti’ne gitti. 19 Mart 2015 Tarihine kadar sürecek olan bir resmi ziyareti gerçekleştiriyor. 
 
Abhazya – İnform Haber Ajansı’nın, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi Başkanı Khibla Vozba’dan aldığı bilgiye göre, heyet içerisinde, Abhazya Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Muhammed Kilba, Dünya Abhaz – Abazin Kongresi Genel Sekreteri Gennady Alamia, Abhazya Cumhuriyeti Olimpiyat Komitesi Başkanı Valery Arshba bulunuyor. 
 
Raul Hadjimba, başkanlığındaki Abhazya Heyeti, bugün Adıgey Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Tkhakusinkov ve Başbakan Murat Kumilov ile bir araya geldi. Raul Hadjimba ve Aslan Tkhakusinkov, Abhazya Savaşı Gönüllüleri Kahramanı Adam Khuade’nin doğum yeri olan Gatlukay köyünde bulunan Anıtına çelenk bıraktılar ve saygı duruşunda bulundular. 
 
Abhazya Cumhuriyeti devlet Başkanı ve heyet üyeleri, 18 Mart Çarşamba günü, 1992 – 1993 Abhazya Halk Kurtuluş Savaşı Gazileri, Şehit Anneleri ve Adıgey Cumhuriyeti Sivil Toplum Kuruluşları ile görüşmelerde bulunacak.
 
19 Mart’a kadar Adıgey Cumhueiteti’nde bulunacak olan Raul Hadjimba, görüşmeleri sırasında, iki cumhuriyet srasında ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda işbirliği konularını da ele alacak. 
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.