RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mart 2015, Cuma 21:10:13 tarihnde eklendi. 623 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan’dan Demiryolu Açıklaması

GÜRCİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI “GÜRCİSTAN’IN, ABHAZYA DEMİRYOLU’NUN AÇILMASI İÇİN HERHANGİ BİR GİRİŞİMİ BULUNMUYOR”
Gürcistan’dan Demiryolu Açıklaması
13/03/2015. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Abhazya ve Gürcistan arasında demiryolunun açılması konusunda Tiflis’le ilişkiye girebilecekleri ve bu konuda Gürcistan’da büyük bir ilgi bulunduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. 
 
Gürcistan Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, Gürcistan’ın bu sorun ile ilgili olarak herhangi bir girişiminin bulunmadığını ve Rusya’nın bu girişiminin yersiz ve anlaşılmaz olduğu belirtildi. 
 
Gürcistan Dışişleri Bakanlığı açıklamasında “Gürcistan Demiryollarının Abhazya bölümünün açılması çalışmaları kayda değer bir süreçtir. Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı’nın açıklaması, Gürcistan Demiryolunun bu kısmının açılması hakkında konşmuş olsa idi Tiflis açısından bu büyük bir ilgi uyandırırdı. Aslında, amaçlanan bu değil. Gürcistan, bu konu hakkında Rusya ile herhangi bir işbirliğine hazır değil, bu nedenden dolayıdır ki, S. Lavrov’un açıklaması, yersiz ve anlaşılmazlığı hazırlamaktadır” dedi.
 
Rusya federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba ile 11 Mart’ta Moskova’da yapmış oldukları toplantıda konu hakkında açıklamada bulunmuştu. (Bknz: http://www.abhazyam.com/haber/5119/trans-kafkasya-demiryolu.html )
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/polit/1904799.html#ixzz3UGSbfWNr
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.